DeliDeli Pieni Ranskalainen Herkkukauppa

Salonenque-oliiviöljy, Chateau Virant, 500 ml

23,50

Une huile douce, complexe et équilibrée !
Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin oliiviöljyt ovat maan palkituimpia oliiviöljyjä. Tämä pelkistä Salonenque-oliiveista valmistettu ekstraneitsytoliiviöljy on mieto ja keveä mutta silti tasapainoisen aromikas. Oliivit kerätään valmistajan omilta tarhoilta ja kylmäpuristetaan heti keruun jälkeen, mikä säilöö öljyn aromit ja antioksidantit sekä varmistaa alhaisen happopitoisuuden. Öljystä voi löytää niin artisokan, pähkinän kuin vihreän omenan aromeja. Keveytensä takia öljy sopii erityisen hyvin myös keveille ruoille, kuten erilaisille risotoille, pastoille, gratiineille, kalalle, keitetyille vihanneksille sekä salaateille.

Referenssi: 471 Osasto: Avainsana tuotteelle Ean koodi: 3760081693511 Koko laatikko: 12 -----------------------
Sisältää: ekstra neitsytoliiviöljy
Innehåll: extra virgin olivolja
-----------------------
RAVINTOSISÄLTÖ PER 100g/NÄRINGSÄMNE PER 100g:
Energia/energi: 3588.09kJ / 857kcal Rasva/fett: 100g   josta tyydyttynyttä/varav mättät fett: 14.27g Hiilihydratit/kolhydrat: 0g   josta sokeri/varav sockerarter: 0g Proteiini/protein: 0g Suola/salt: 0g
-----------------------
Valmistaja:

Kuvaus

Chateau Virantin Salonenque-oliiviöljy on korkealuokkainen, vain yhdestä lajikkeesta valmistettu ekstraneitsytoliiviöljy. Valmistajan kaikista öljyistä Salonenque on keveimmästä päästä. Sen pääasiallisina aromeina voi aistia artisokkaa, pähkinäisyyttä ja vihreää omenaa. Kokonaisuus on keveä, moniulotteinen ja tasapainoisen hedelmäinen. Chateau Virant on paikallinen, ei-teollinen tuottaja, jonka jokainen sato on aina hieman erilainen. Tämän takia öljyn maku voi vaihdella hieman vuodesta toiseen. Oliivit kerätään tilan omasta oliivitarhasta Provencessa ja kylmäpuristetaan saman tien, mikä takaa öljyn aromien ja antioksidanttien säilymisen. Nopea puristus myös pitää öljyn hapot mahdollisimman alhaisina.
Tämä kevyt öljy sopii loistavasti myös keveisiin ruokiin. Kokeile etenkin risottojen, pastojen, gratiinien, keitettyjen vihannesten, nizzansalaatin sekä porkkanaraasteen päällä. Öljyn aromit ja antioksidantit säilyvät parhaiten, kun öljyä ei kuumenna.

Salonenque-oliiviöljy, Chateau Virant, 500 ml

23,50

fiFI