Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin viinihyytelö valmistetaan perinteisestä provencelaisesta vin cuit -jälkiruokaviinistä. Kokeile tätä hyvin ranskalaista hyytelöä esimerkiksi hanhenmaksan, vaaleiden lihojen, riistan tai juustojen kanssa. Tai erilaisissa jälkiruoissa ja leivonnaisissa!
Géléfine-viinihyytelö, Chateau Virant, 320 g
9,50€ sis Alv
Aineosat: viini, sokeri, hyytelöimisaine: pektiini
Innehåll: vin, socker, gelningsmedel: pektin
Mahdolliset allergeenit:
Ravintosisältö:
Energia: 1081 Kj / 254 Kcal
Rasva: 0.1g
josta tyydyttynyttä: 0g
Hiilihydratit: 67,8g
josta sokeri: 63,3g
Proteiini: 0.5g
Suola: 0,01g
Kuitu: 0,7g
Kuvaus
Ranskalaisten vastine mustaherukkahyytelölle on ehdottomasti viinihyytelö eli gelée de vin cuit. Hyytelö valmistetaan ”keitetystä viinistä”, vin cuit, joka on tyypillinen, provencelainen punaisista rypäleistä valmistettu jälkiruokaviinityyppinen viini. Hyytelöä voi käyttää monipuolisesti niin suolaisten ruokalajien kumppanina, juustojen kera kuin jälkiruoissa. Erityisen hyvin viinihyytelö sopii ranskalaisittain hanhenmaksalle, vaaleille lihoille, riistalle, juustoille, voileivälle, kakkuihin sekä omenaisille jälkiruoille.
1 arvio tuotteelle Géléfine-viinihyytelö, Chateau Virant, 320 g
Lisätiedot
Paino | 320 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 3760081696710 |
KPL LAATIKOSSA: | 6 |
Ilari Weide (varmistettu kirjoittaja) –
Erinomainen ankan rinnan kanssa