Géléfine-viinihyytelö, Chateau Virant, 320 g

8,90

Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin viinihyytelö valmistetaan perinteisestä provencelaisesta vin cuit -jälkiruokaviinistä. Kokeile tätä hyvin ranskalaista hyytelöä esimerkiksi hanhenmaksan, vaaleiden lihojen, riistan tai juustojen kanssa. Tai erilaisissa jälkiruoissa ja leivonnaisissa!

Sisältö viini, sokeri, hyytelöimisaine: pektiini
Innehål vin, socker, gelningsmedel: pektin
Allergiat

Energia 1081 Kj / 254 Kcal
Rasva 0.1g
josta tyydyttynyttä 0g
Hiilihydratit 67,8g
josta sokeri 63,3g
Proteiini 0.5g
Suola 0,01g
Kuitu 0,7g

tuotetunnus (SKU) 1930 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Ranskalaisten vastine mustaherukkahyytelölle on ehdottomasti viinihyytelö eli gelée de vin cuit. Hyytelö valmistetaan ”keitetystä viinistä”, vin cuit, joka on tyypillinen, provencelainen punaisista rypäleistä valmistettu jälkiruokaviinityyppinen viini. Hyytelöä voi käyttää monipuolisesti niin suolaisten ruokalajien kumppanina, juustojen kera kuin jälkiruoissa. Erityisen hyvin viinihyytelö sopii ranskalaisittain hanhenmaksalle, vaaleille lihoille, riistalle, juustoille, voileivälle, kakkuihin sekä omenaisille jälkiruoille.

Géléfine-viinihyytelö, Chateau Virant, 320 g

8,90