Kuvaus
Ihanan hedelmäiset ja herkulliset Lucien Georgelinin hillot valmistetaan edelleen suuressa padassa pitkään keittäen, kuten on tehty vuosikymmenien ajan valmistajan äidin reseptien mukaan. Kahden kirsikan hillossa kohtaavat kaksi erilaista kirsikkalajiketta: makea mustakirsikka ja hapokkaampi hapankirsikka.
Herkullisen reseptin salaisuutena on aito perinteinen valmistustapa, puhtaat raaka-aineet sekä luonnollinen pektiini – ilman lisä- tai säilöntäaineita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Marjojen lisäksi hillo on makeutettu vain luonnollisella hedelmäsokerilla ja maustettu tilkalla sitruunamehua. Hillo sisältää aitoa kirsikkaa jopa 60 %.
Kahden kirsikan hillo sopii täydellisesti sellaisenaan nautittavaksi esimerkiksi leivän päällä, croissantin kanssa, juustojen kera tai jälkiruokien ja leivonnaisten täytteenä!
Tuotearvioita ei vielä ole.