Lucien Georgelinin kahden kirsikan hillo sisältää niin makeampaa mustakirsikkaa kuin nimensä mukaisesti happamampaa hapankirsikkaa. Hillo saa makeutensa itse kirsikoiden lisäksi vain luonnollisesta hedelmäsokerista. Hillo täyttää vaativimpienkin herkkusuiden kriteerit puhtaalla koostumuksellaan ja aidon kirsikkaisella maullaan!
Musta kirsikka-hapankirsikkahillo 100% 300g
4,60
Kuvaus
Ihanan hedelmäiset ja herkulliset Lucien Georgelinin hillot valmistetaan edelleen suuressa padassa pitkään keittäen, kuten on tehty vuosikymmenien ajan valmistajan äidin reseptien mukaan. Kahden kirsikan hillossa kohtaavat kaksi erilaista kirsikkalajiketta: makea mustakirsikka ja hapokkaampi hapankirsikka.
Herkullisen reseptin salaisuutena on aito perinteinen valmistustapa, puhtaat raaka-aineet sekä luonnollinen pektiini – ilman lisä- tai säilöntäaineita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Marjojen lisäksi hillo on makeutettu vain luonnollisella hedelmäsokerilla ja maustettu tilkalla sitruunamehua. Hillo sisältää aitoa kirsikkaa jopa 60 %.
Kahden kirsikan hillo sopii täydellisesti sellaisenaan nautittavaksi esimerkiksi leivän päällä, croissantin kanssa, juustojen kera tai jälkiruokien ja leivonnaisten täytteenä!
Lisätiedot
Paino | 300 g (gramma) |
---|
Koko laatikko: 6
Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:
Laura (varmistettu kirjoittaja) –
Herkullista suklaaleivonnaisissa tai paahtoleivällä. Ei lainkaan liian makea vaan raikas.
Tarja (varmistettu kirjoittaja) –
Ihanaa tosi hedelmäpitoinen hillo. Ei ole makea vaan ihanan kirsikkaisen makuinen, sokerilla ei olla peitetty tuota kirsikan ominaista makua. Aivan ihanaa mm paahtoleivän päällä.