Tilauksesi lähtee 1-2 päivän sisällä*
*jos kaikki tuotteet ovat varastossa
Lähipaketti nyt alk. 5,89€ (norm.6,90€)
Toimitus kotiin alk. 9,90€ (norm.13€)
ILMAINEN POSTI TAI MATKAHUOLTOPAKETTI
YLI 60€ TILAUKSIIN

Etiopia Grand Cru Pure Origine- Moka pur Sidamo kahvi 250g

6,80

Voimakkuus: 8/12
Aromit: aprikoosi ja jasmiini
Etiopian Limun kumpuilevilla ylätasangoilla kasvaa tämä keskitäyteläinen ja hedelmäisiä ja aromaattisia vivahteita sisältävä pure origine- eli single origin -kahvi. Kahvipavut tulevat paikallisilta pieniltä viljelmiltä ja ovat 100 % arabicaa. Kahvissa käytetään sekoituksena pestyjä papuja sekä natural-prosessoituja papuja, mikä tuo kahviin voimakkuutta ja hedelmäisiä aromeja.

Referenssi: 5011 Osastot: , Ean koodi: 3376221211967 Koko laatikko: 12 Sisältä: kahvi Innehål: kaffe
Jaa ystävien kesken
Valmistaja:

Kuvaus

Ranskalaisen paahtimon Lobodis’n Moka Ethiopie -kahvi on peräisin Etiopian Limun ylämailta. Arabica-kahvipavuista valmistettu sekoitus sisältää niin märkämenetelmällä kuin natural-prosessoituja papuja. Natural-kahvipavut tuovat kahviin ryhdikkyyttä ja voimakkuutta, kun taas pestyt pavut lisäävät sekoitukseen hienovaraisia hedelmäisiä aromeja.
Mikä on Moka-kahvi? Vaikka tätä termiä käytetään nykyään laajasti kuvaamaan Etiopiassa tuotettuja kahveja, sillä viitataan hyvin erityisiin aromaattisiin ominaisuuksiin, jotka ovat ominaisia Itä-Etiopian Harrarin alueelle. Nämä hienovaraiset kahvit ovat erityisen arvostettuja Lähi-idässä ja Aasiassa, mikä näkyy myös kahvin hinnassa. Alun perin termi ”mocha” on peräisin Jemenin Mohan kaupungista, jonka kautta kulki pitkään kaikki kahvin vienti Etiopiasta.
Etiopian symboli, Etiopian kahvi, on ainutlaatuinen, salaperäinen ja yllättävä kuten maa itsekin. Ylämailla kasvaessaan kahvi hyötyy alueen lauhasta ilmastosta ja rikkaasta tuliperäisestä maaperästä mutta myös perinteistä kumpuavasta paikallisten tietotaidosta.
Käyttö: kahvinkeitin, mutteripannu, pressopannu espressokone.
Valmistus: 7–10 g tai 1 ruokalusikallinen jauhettua kahvia per kuppi.
Pakkauksen koko: 250 g, 35 kuppia.
Säilytys: avattu pakkaus suljettuna läpinäkymättömässä ja ilmatiiviissä purkissa valolta suojattuna.
Lajittelu: käytetyt kahvipurut voi kierrättää biojätteenä. Pakkaus hävitetään poltettavien jätteiden mukana.

Lisätiedot

Paino 250 g