Kuvaus
Ihanan hedelmäiset ja herkulliset Lucien Georgelinin hillot valmistetaan edelleen suuressa keittopadassa keittäen, kuten on tehty vuosikymmenien ajan valmistajan äidin reseptin mukaan. Vadelmahillossa käytetyt luomuraaka-aineet on valittu huolella parhaimman maun ja koostumuksen saavuttamiseksi. Hillossa on käytetty vadelman lisäksi omenaa, mikä vähentää hillon tarvitsemaa sokerimäärää.
Herkullisen reseptin salaisuutena onkin aito perinteinen valmistustapa, puhtaat raaka-aineet sekä luonnollinen pektiini – ilman lisä- tai säilöntäaineita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Luomuvadelmahillo sopii täydellisesti sellaisenaan esimerkiksi leivän päälle, croissantin kanssa, puuroon tai vaikka jälkiruokien ja leivonnaisten täytteeksi!
Tuotearvioita ei vielä ole.