Kuvaus
Sumatra Mandheling -kahvi on saanut nimensä sitä viljelevän Mandailing-kansan mukaan Sumatran saarella Indonesiassa. Ranskalaisen kahvipaahtimon Lobodis’n käyttämät pavut viljellään trooppisessa ilmastossa tuliperäisellä alueella luomutuotantona 1 500 – 1 655 metrin korkeudessa. Käsinpoiminnan jälkeen arabica-kahvipavut prosessoidaan Giling Basaj -menetelmällä, jota käytetään maailmassa ainoastaan Indonesiassa.
Alkuperäinen valmistusmenetelmä sekä tuliperäinen kasvualusta yhdistettynä tummaan paahtoon saa aikaan kahvin erityisen voimakkaat ja täyteläiset suklaan aromit, jotka taittuvat tummaan sokeriin ja lopuksi jälkimakuna mausteisuuteen.
Valmistus: 7–10 g tai 1 ruokalusikallinen jauhettua kahvia per kuppi.
Pakkauksen koko: 250 g, 35 kuppia.
Säilytys: avattu pakkaus suljettuna läpinäkymättömässä ja ilmatiiviissä purkissa valolta suojattuna.
Lajittelu: käytetyt kahvipurut voi kierrättää biojätteenä. Pakkaus hävitetään poltettavien jätteiden mukana.
Tuotearvioita ei vielä ole.