Tämä juhlava samppanjaetikka valmistetaan Champagnen maakunnassa, Reimsissä. Valmistus mukailee samppanjanvalmistuksen perinteitä. Etikka on kypsytetty tammitynnyreissä 12 kuukauden ajan, mikä on tuonut etikkaan sen uniikkeja hienovaraisia ja tammisia aromeja.
Reimsin shampanjaetikka 12 KK 250ml
5,20
Kuvaus
Samppanjanvalmistusta mukaillen DeliDelin Reimsin samppanjaetikka valmistetaan perinteisistä samppanjassa käytettävistä rypäleistä: chardonnaystä, pinot noirista sekä pinot meunier’stä. Etikka on saanut kypsyä rauhassa 12 kuukauden ajan valmistajan omissa tammitynnyreissä. Etikan happopitoisuus on 7 %. Kokeile erityisesti salaateille sekä merenelävien marinadeille. Reimsin samppanjaetikka sopii myös loistavasti klassisten hollandaise- ja bernaise-kastikkeiden maustamiseen.
valkoviinietikka (sulfitteja)
vitvinvinäger (sulfiter)
sisältää sulfiitteja
Lisätiedot
Paino | 250 g (gramma) | EAN KOODI: | 6430035191819 |
---|---|
KPL LAATIKOSSA: | 6 |
Energia: 30 kJ / 7 kcal Rasva: 0.1g josta tyydyttynyttä: 0.1g Hiilihydratit: 0.7g josta sokeri: 0.7g Proteiini: 0.4g Suola: 0.01g Kuitu: 0.4g
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.