Maison Pebeyre

1897 perustettu Pebeyre SA on Ranskan ainoa yritys, jonka liiketoiminta on ainoastaan ja vain tryffelikauppaa.

Alain Pebeyre, perustajan poika muuttaa yrityksen Cahorin kaupunkiin ja Jacques otti yrityksen hallintaan 50-luvulla. vahvistaa yrityksen imagoa ja avaa myös yrityksen oman ravintolan.
Tänä päivänä yritystä johtavat Pierre-Jean vaimonsa Elisabethin kanssa.

DeliDelin valikoimissa ovat valko- ja mustatryffeli öljyt, tryffelisuola, tryffelimajoneesi, tryffelihunaja sekä tryffelitagliatelle.

Suodatimet

5 -tuotteet

 • kesätryffelimajoneesi 180g
  8,60

  Niin burgeri, pihvi kuin ranskanperunatkin nousevat aivan uudelle tasolle, kun tarjoilet ne tryffelimajoneesin kanssa. Tryffelituotteisiin erikoistuneen Maison Pébeyren tryffelimajoneesi sisältää aitoa kesätryffeliä, joka tuo majoneesiin herkullisen ja ylellisen aromin.

 • Musta talvitryffeliöljy 100ml
  Alkuperäinen hinta oli: 9,90.Nykyinen hinta on: 5,90.

  Ranskalaisen Maison Pébeyren mustatryffeliöljy valmistetaan korkealaatuisesta auringonkukkaöljystä ja maustetaan aidolla mustatryffelillä. Auringonkukkaöljyn neutraali maku jättää hyvin tilaa mustatryffelin täyteläiselle maulle. Kokeile niin pastalle, risotolle, liharuoille kuin perunamuusin maustajaksi!

 • tryffelisuola 50g 1
  6,80

  Karkea tryffelisuola on ylellinen sormisuola, jolla viimeistelet esimerkiksi liharuoat, pastat sekä omeletit. Tryffeleihin erikoistuneen ranskalaisen Maison Pébeyren maustettu suola sisältää aitoa kesätryffeliä, joka on yksi Euroopan arvostetuimmista tryffelilajikkeista. Kokeile ja ihastu!

 • Valkotryffelillä maustettu oliiviöljy 100ml
  9,90

  Saat valkotryffelin herkullisen aromin helposti ruokaan kuin ruokaan Maison Pébeyren valkotryffelillä maustetulla oliiviöljyllä. Oliiviöljyn ja valkotryffelin pehmeät maut sekoittuvat harmonisesti yhteen ja jättävät samettisen jälkimaun. Kokeile öljyä maustamaan niin pastat, risotot kuin perunamuusin.

 • pebeyre kokonainen tryffeli 1er choix 12g 2 min
  33,50

  Ranskalaisen Pébeyren kokonainen tryffeli on ns. tryffelimehuun (jus de truffes) ja suolaan säilötty talvitryffeli. Ruoanlaitossa tryffeliä suositellaan käytettäväksi 10 g per henkilö, jolloin tryffelin maku pääsee esiin optimaalisimmalla tavalla.