Pavut ja Linssit

Pavut ja linssit ovat niin terveellinen, herkullinen kuin ympäristöystävällinen osa ruokavaliota. DeliDelin valikoimasta löydät mm. aidot, Ranskassa viljellyt vihreät Puyn linssit. Valikoimiimme sisältyy myös Ranskassa viljellyt luomulinssit. Kun haluat nauttia korkealaatuisista ja varmasti turvallisesti viljellyistä pavuista ja linsseistä, tutustu tarkemmin tarjontaamme ja tilaa suosikkisi!

Suodatimet

2 -tuotteet

  • puyn linssi aop 2
    5,90

    La Ponoten Du Puy -linssit ovat Keski-Ranskassa, 1 100 metrin korkeudessa viljeltäviä vihreitä linssejä. Linssien perinteistä viljelyä on harrastettu alueella jo 2000 vuoden ajan. Alueen ilmasto ja maaperäantavat niille niiden ainutlaatuisen aromikkaan maun, hienon koostumuksen ja ohuen kuoren. Herkullisen makunsa lisäksi ne sisältävät runsaasti antioksidantteja, rautaa ja magnesiumia sekä proteiinia ja kuitua.

  • beluga linssi le bon semeur min
    4,60

    Belugalinssejä kutsutaan monesti linssien kaviaariksi. Niitä pidetään linssien parhaimmistona linssin tasaisen pyöreän muodon, mustan värin ja sileän pinnan ansiosta. Herkullisen maun ja ryhdikkään koostumuksen lisäksi belugalinsseissä on runsaasti kuituja, proteiineja ja kivennäisaineita.