Tilauksesi lähtee 1-2 päivän sisällä*
*jos kaikki tuotteet ovat varastossa
Postin toimitukset kuluttajalle alk. 6,90€
ILMAINEN NOUTO POSTISTA/AUTOMAATISTA
YLI 60€ TILAUKSIIN

Puyn linssi Aop 0,5kg

5,70

Verte du Puy -linssissä, jota on viljelty 2000 vuotta 1100 metrin korkeudessa, on ilmasto ja maaperä, joka antaa sille ainutlaatuisen luonteensa. Nämä eri elementit antavat sille hienon maun, herkän tekstuurin ja hienon ihon: verraton maku!

Referenssi: 1170 Osasto: Ean koodi: 3263820002006 Koko laatikko: 10kpl Sisältö: vihreät linssitInnehåller: gröna linsser
Jaa ystävien kesken
Valmistaja:

Kuvaus

Puyn vihreät linssit ovat, paitsi monen (erityisesti ranskalaisen) mielestä ainoat oikeat linssit, myös maukas ja terveellinen lisuke monille ruoille.
Puyn linssit sisältävät muihin linsseihin verrattuna huomattavan paljon mineraaleja, mikä osaltaan antaa niille niiden hienostuneen maun. Puyn linssien kuori on myös ohuempi ja sisus vähemmän jauhoinen kuin muilla linsseillä.
EU:n alkuperäsuojan alaisten Puyn linssien viljely on tarkkaan säänneltyä; esimerkiksi kastelu ja lannotteiden käyttö on kokonaan kielletty.
Puyn linssit sisältävät paljon kuitua ja ovat vähärasvaisia. Ne ovat myös hyvä proteiinin, mineraalien ja hivenaineiden lähde.

Lisätiedot

Paino 500 g