La Ponote

Trescarte, joka sijaitsee vulkaanisella ylängöllä, joka huipentuu joskus 1200 metrin korkeuteen, aivan valituksen alueen sydämessä, on perustamisestaan lähtien vuonna 1959 ollut yksi Puyn vihreän linssin asiantuntijoita. Sitten Trescarte laajentaa toimintaansa muihin vihanneksiin ja laajentaa toimitiloja. Pysyvät investoinnit johtivat toisen linssien ja viljankeräyskeskuksen perustamiseen Velay-Sudin (Costaros) ylängölle, joka olisi vielä lähempänä paikallisia tuottajia.

Suodatimet

2 -tuotteet

 • puyn linssi aop 2
  5,90

  La Ponoten Du Puy -linssit ovat Keski-Ranskassa, 1 100 metrin korkeudessa viljeltäviä vihreitä linssejä. Linssien perinteistä viljelyä on harrastettu alueella jo 2000 vuoden ajan. Alueen ilmasto ja maaperäantavat niille niiden ainutlaatuisen aromikkaan maun, hienon koostumuksen ja ohuen kuoren. Herkullisen makunsa lisäksi ne sisältävät runsaasti antioksidantteja, rautaa ja magnesiumia sekä proteiinia ja kuitua.

  Lisää ostoskoriin
 • beluga linssi le bon semeur min
  4,60

  Belugalinssejä kutsutaan monesti linssien kaviaariksi. Niitä pidetään linssien parhaimmistona linssin tasaisen pyöreän muodon, mustan värin ja sileän pinnan ansiosta. Herkullisen maun ja ryhdikkään koostumuksen lisäksi belugalinsseissä on runsaasti kuituja, proteiineja ja kivennäisaineita.

  Lue Lisää