Lihatuotteet

Pateet, rilletet, terriinit… Vesi jo herahtaa kielelle, kun vain ajattelee, mitä kaikkea herkullista ranskalainen keittiö tarjoakaan. DeliDelistä löydät herkulliset lihapohjaiset levitettävät ja leikattavat lihasäilykkeet arkeen ja juhlaan. Suosimme vain aidosti laatuun panostavia ja perinteisiä tuottajia, jotka eivät käytä tuotteissaan keinotekoisia maku- tai lisäaineita. Tilaa meiltä omaksi iloksi tai lahjaksi!

11 -tuotteet

  • Lahjapakkaus jossa 10 erilaista patéeta
    39,00

    La Maison Godardin lahjapakkaus on herkullinen lahja ranskalaista keittiötä arvostavalle. Se on myös helppo hankinta gourmet-illanviettoon, jossa halutaan maistella mahdollisimman montaa erilaista foie gras -pateeta ja muita Lounais-Ranskan tyypillisiä pateita. Tilaa itsellesi tai lahjaksi!

    Lisää ostoskoriin
  • hanhenrasva 320g
    6,50

    Hanhenrasvalla voit maustaa perinteiset paistetut perunat ainutlaatuisella tavalla. Se on myös tarvittava ainesosa perinteisiin sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises”.

    Lisää ostoskoriin
  • ankanrasva 350g min
    6,50

    Ankanrasvalla saat valmistettua parhaat paistetut perunat ikinä. Se on myös perinteinen ainesosa sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises” sekä ankankoipien, ”confit de canardin” valmistukseen.

    Lisää ostoskoriin
  • pate de campagne superieur 220g vieilles conserves d autrefois
    3,50

    Kun haluat ruokapöytääsi tuulahduksen Lounais-Ranskan maaseudulta, valitse tarjottavaksi Lucien Georgelinin maalaispatee. Porsaan- ja ankanlihasta valmistettu patee sisältää vain luonnollisia ainesosia ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita.

    Lisää ostoskoriin
  • hanhirillette
    4,30

    La Maison Godardin hanhirillette on korkealaatuinen ja aito ranskalainen hanhenlihasta valmistettu rillette eli levitettävä patee-tyyppinen säilyke. Herkuttele vielä lämpimän paahtoleivän tai maalaisleivän siivun päällä!

    Lisää ostoskoriin
  • maalaisterrini maust tryffelilla 3
    5,20

    La Maison Godardin aito tryffelillä maustettu maalaisteriini on täynnä rustiikkisia, ranskalaisia makuja. Porsaanlihasta ja -maksasta valmistettu terriini on maustettu aidolla mustatryffelillä, jota on tuotteesta 3 %.

    Lisää ostoskoriin
  • iberian possupate maustettu savustetulla paprikalla 110g min
    3,95

    Espanjalaisen Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustettu Iberian-porsas-patee on pehmeän sileä ja levittyvä patee Iberian-porsaan parhaista lihoista. Levitteen kruunaa Finca la Barcan oma erikoisuus, savustettu paprika. Tässä pateessa yhdistyvät Extremaduran parhaat maut!

    Lisää ostoskoriin
  • bloc 65g lafitte min
    8,90

    Lafitten ankanmaksa-bloc on valmistettu vain ja ainoastaan ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää, ja siksi se sopiikin täydellisesti paahtoleivän päällä tarjoiltuna. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”.

    Lisää ostoskoriin
  • tryffelin mehulla maustettu maalaisterriinni 90 g min
    4,95

    La Maison Godardin aidolla ”tryffelimehulla” maustettu maalaisteriini on täynnä rustiikkisia, ranskalaisia makuja. Porsaanlihasta ja -maksasta valmistettu terriini on maustettu aidolla mustatryffelimehulla, joka valmistetaan tuoreita tryffeleitä keittämällä.

    Lisää ostoskoriin
  • 7,90

    Saatavus: vain Hakaniemen hallista

    Aito ranskalainen, la Maison Godardin savustettu ankanrinta siivutettuna on saatavilla puodistamme Hakaniemen hallista tai varastostamme Konalasta. Savustetut ankanrintaviipaleet ovat olennainen osa perinteistä herkullista Quercyn salaattia eli ranskalaisittain ”Salade Quercynoise”. Leikkeleet ovat myös oiva raaka-aine monenlaiselle suolaiselle suupalalle.

    Lue Lisää
  • enchaud
    12,90

    La Maison Godardin Enchaud-nyhtöpossu on perinteisen reseptin mukaan valmistettua pitkään haudutettua porsaanfileettä. Liha on maustettu lisäksi valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Tämä nyhtöpossu on parhaimmillaan kylmänä ja helpoin leikata suoraan jääkaapista otettuna.

    Lue Lisää