La Maison Godardin Enchaud-nyhtöpossu on perinteisen reseptin mukaan valmistettua pitkään haudutettua porsaanfileettä. Liha on maustettu lisäksi valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Tämä nyhtöpossu on parhaimmillaan kylmänä ja helpoin leikata suoraan jääkaapista otettuna.
Enchaud-nyhtöpossu 450 g
12,90
Pulled Pork
Kuvaus
Enchaud-nyhtyöpossu tarjoillaan yleensä kylmänä sitä ympäröivän hyytelön kera. Nyhtöpossun perinteisenä lisukkeena voi tarjoilla salaattia tai valkosipulilla höystettyjä paistettuja perunoita.
Lisätiedot
Paino | 450 g |
---|
Koko laatikko: 6
Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:
Tuotearvioita ei vielä ole.