Kuvaus
Enchaud-nyhtyöpossu tarjoillaan yleensä kylmänä sitä ympäröivän hyytelön kera. Nyhtöpossun perinteisenä lisukkeena voi tarjoilla salaattia tai valkosipulilla höystettyjä paistettuja perunoita.
12,90
La Maison Godardin Enchaud-nyhtöpossu on perinteisen reseptin mukaan valmistettua pitkään haudutettua porsaanfileettä. Liha on maustettu lisäksi valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Tämä nyhtöpossu on parhaimmillaan kylmänä ja helpoin leikata suoraan jääkaapista otettuna.
Enchaud-nyhtyöpossu tarjoillaan yleensä kylmänä sitä ympäröivän hyytelön kera. Nyhtöpossun perinteisenä lisukkeena voi tarjoilla salaattia tai valkosipulilla höystettyjä paistettuja perunoita.
Paino | 450 g |
---|
Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:
Tuotearvioita ei vielä ole.