Ateriat

Aina ei tarvitse jaksaa tai ehtiä kokata ateriaa alusta alkaen, vaan ruokakaapissa on hyvä olla varalla jotain valmista. DeliDelin valmiit ateriat ovat tarkkaan valikoituja, aidosti herkullisia valmisruokia, jotka ovat arjen pelastus. Prosainin kasvisvoittoiset ateriat ovat mitä herkullisimpia, terveellisiä aterioita, joiden makumaailma vie sinut ympäri maailman. Prosainilta löydät myös vegaaniset vaihtoehdot. La Belle Chauriennen aterioista löydät taas perinteisiä ranskalaisia, tuhdimpiakin herkkuja. Valmiita aterioitamme yhdistää niiden puhtaat raaka-aineet ja maut, ilman keinotekoisia maku- tai säilöntäaineita.

11 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
 • ankkaa ja riisia viherpippurikastikkeella min
  6,50

  Jos perinteisen marketin valmisruokahyllyn tarjonta ei enää houkuttele, tutustu La Belle Chauriennen perinteisiin ranskalaisiin valmisannoksiin! Ankkaa ja riisiä viherpippurikastikkeessa valmistetaan vain puhtaista raaka-aineista ilman turhia lisä- tai säilöntäaineita. Vain 2 minuutissa katat itsellesi aidon ranskalaisen makuelämyksen.

 • CONFIT DE CANARD perunat
  6,50

  La Belle Chauriennen valmis annos ” Confit de Canard & Pommes de terre à la sarladaise” koostuu ankankoivista sekä sarlandaisittain valmistetuista perunoista. Tämä herkku sopii kiireisillekin kulinaristeille, sillä sen lämmittämiseen menee vain 2 minuuttia. Ilahduta siis päivääsi aidoilla ranskalaisilla mauilla ilman vaivaa ruoanlaitosta!

 • CASSOULET
  6,50

  Kiireisille kulinaristeille tuovat iloa La Belle Chauriennen mikroaaltouunissa lämmitettävät valmiit annokset. Cassoulet-papupata ankanlihalla ja makkaralla on tehty perinteisellä ranskalaisella reseptillä, ja lihana on käytetty vain laadukasta ranskalaista lihaa. Tämän herkun valmistamisessa menee vain 2 minuuttia, ja voit nauttia perinteisestä ranskalaisesta keittiöstä missä vain!

 • ratatouille luomu
  6,70

  Maison ProSainin valmis ratatouille on helppo, maukas ja terveellinen keittiön ruokakaapin perustuote. Puhtaista luomuraaka-aineista valmistettu ratatouille maistuu sellaisenaan lämmitettynä monen ruoan lisukkeena. Voit käyttää sitä myös kastikepohjana esimerkiksi pizzalle, lasagnessa tai pastan kanssa!

 • Enchaud pitkään kypsennetty porsaanfilee 450g
  12,90

  La Maison Godardin Enchaud-nyhtöpossu on perinteisen reseptin mukaan valmistettua pitkään haudutettua porsaanfileettä. Liha on maustettu lisäksi valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Tämä nyhtöpossu on parhaimmillaan kylmänä ja helpoin leikata suoraan jääkaapista otettuna.

 • ankankoipi 800g min
  14,50

  Kun haluat herkutella vastuullisesti tuotetuilla ankanreisillä, La Belle Chauriennen säilötyt ankanreidet ovat täydellinen valinta ruokapöytääsi. Tuote on valmistettu perinteisellä reseptillä ainoastaan korkealaatuisesta, vapaasti syötettyjen ankkojen lihasta, ankanrasvasta ja suolasta.

 • luomukasvisraviolit toscanan kastikkeella 365g min
  4,20

  Kasvisraviolit toscanalaisella kastikkeella, luomu 365 g

 • luomu kasvis korma kookosmaidolla 350g min
  6,20

  Ranskalaisen Prosainin kasviskorman reseptiin on haettu inspiraatiota pohjoisintialaisesta keittiöstä. Se on valmistettu kokonaan luomutuotetuista ja Reilu kauppa -sertifioiduista raaka-aineista. Maistuvat kasvikset ovat saaneet kumppanikseen pehmeän ja samettisen kookoskastikkeen, jonka kruunaa aromikas ja huolella tehty maustesekoitus. Maista ja ylläty!

 • luomunauta panang curry punaisen chilin ja kookosmaidon kera 350g min
  6,90

  Ranskalaisen Prosainin Panang curry vie sinut luomumakumatkalle Thaimaahan. Puhtaista ja reilusti tuotetuista raaka-aineista valmistettu panang curry naudanlihalla on valmis vain lämmitettäväksi ja nautittavaksi. Prosainin raikkaat ja herkulliset maut yllättävät sinut varmasti!

 • Lihapullat, riisiä ja katalonialainen kastike 300g
  6,50

  Ranskalaisen La Belle Chauriennen valmisannokset ovat kiireisen kulinaristin pelastus. Lihapullat ja riisi tomaattikastikkeessa on maustettu pekonikuutioilla ja valmistettu vain korkealaatuisimmista raaka-aineista perinteisen reseptin mukaan. Saat itsellesi vain 2 minuutissa herkullisen hetken rankalaisen keittiön makujen parissa!

 • sailotyt ankanreidet vapaasti syotetty 4kpl 1250g min
  22,00

  Kun haluat herkutella vastuullisesti tuotetuilla ankanreisillä, La Belle Chauriennen säilötyt ankanreidet ovat täydellinen valinta ruokapöytääsi. Tuote on valmistettu perinteisellä reseptillä ainoastaan korkealaatuisesta, vapaasti syötettyjen ankkojen lihasta, ankanrasvasta ja suolasta. Päiväys 2.2023