Ankan kivipiira eli lihasmaha on ranskalaisen keittiön yksi Suomessa vähemmän tunnetuista raaka-aineista. Kulinaristeille ankan kivipiira on kuitenkin varmasti tuttu tuote. Tarjoile jäähtyneet kivipiiran viipaleet esimerkiksi salaatin tai sarlandilaisittain valmistettujen perunoiden kanssa eli hanhenrasvassa paistettujen perunoiden kera!
Gesier ankan kivipiira 200g
7,50
Kuvaus
Kivipiira on ankan mahalaukun taaempi osa, jossa lintu hienontaa syömänsä ravinnon. La Maison Godardin ankan kivipiirat on säilötty ankanrasvaan, jossa sen aromit vain vahvistuvat.
Ennen käyttöä upota purkki vesihauteeseen, joka irrottaa rasvan kivipiiroista. Sen jälkeen lämmitä kivipiirat pannulla paistaen.
Tarjoile joko jäähtyneenä saksanpähkinäöljyllä maustetun friseesalaatin kanssa tai lämpimänä paistettujen perunoiden tai papumuhennoksen kanssa.
La Maison Godardin ankat kasvavat vapaana ulkoilmassa. Niitä ruokitaan vain niiden omaan tahtiin maissilla ilman pakkosyöttämistä.
Aineosat:
Innehåll:
Mahdolliset allergeenit:
Ravintosisältö:
Energia:
Rasva:
josta tyydyttynyttä:
Hiilihydratit:
josta sokeri:
Proteiini:
Suola:
Kuitu:
Lisätiedot
Paino | 200 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 3461950021779 |
KPL LAATIKOSSA: | 6 |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.