LA MAISON GODARD – PATEET JA FOIE GRAS
Alain ja Michele Godard perustivat La Maison Godardin vuonna 1978. Lapset Pascal et Annabel jatkavat perheyrityksen arvoja tänä päivänä; Perinteiden ja hyvien makujen arvostus ja perheyrityksen tunnelma.
Yritys löytyy keskiaikaisesta Goudronin kylästä Périgordin alueelta, keskeltä Ranskan rikkaita makuja; ankanmaksa, pateet, ankankoivet ja papuruuat ja riista.
Godard on myös Chambon & Marrel
Alain Godard, joka oli äärimmäinen kulinaristi, tutustui Chambon ja Marrel -yritykseen. Tämä yksi vanhimmista tryffelitaloista oli kuuluisa siitä, että se toimitti tuotteita aikoinaan mm Venäjän tsaari Nicolas II:lle. Hän osti yrityksen vuonna 1992 jolloin talon valikoima lisääntyi tryffeleillä, tryffelimehulla ja mm. tryffelikastikkeilla.
DeliDelin valikoimista löytyy useita pateita ja foie gras:ta. ankanrasvaa ja hanhenrasvaa
9223372036854775807 -tuotteet
-
7,50
La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.
-
33,30Arvostelu tuotteesta: 4.50 / 5
Moneen kertaan palkittu Oie du Périgordin kokonainen hanhenmaksa on foie gras -tuotteiden hienointa, mitä on. Kokonainen hanhenmaksa on peräisin aina samasta hanhesta ja käsitelty ainoastaan leikkaamalla ja kypsentämällä purkissaan paineastiassa. Kokonaista hanhenmaksaa leikatessa voi huomata sen hienostuneen, norsunluisen ja hieman vaaleanpunaisen värin. Sen maku on pehmeä sekä hienostunut. Kokonainen hanhenmaksa ainoastaan paranee ajan kuluessa!
-
4,30
La Maison Godardin rustiikkinen armanjakilla maustettu villisikapatee on herkullinen valinta syksyn ja talven juhliin ja illanistujaisiin. Armanjakki korostaa hienosti riistan makua ja luo pateeseen sen ominaisen, miellyttävän aromin. Pateessa ei käytetä lainkaan turhia lisä- ja säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.
-
19,80
La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.
-
7,50
Ankan kivipiira eli lihasmaha on ranskalaisen keittiön yksi Suomessa vähemmän tunnetuista raaka-aineista. Kulinaristeille ankan kivipiira on kuitenkin varmasti tuttu tuote. Tarjoile jäähtyneet kivipiiran viipaleet esimerkiksi salaatin tai sarlandilaisittain valmistettujen perunoiden kanssa eli hanhenrasvassa paistettujen perunoiden kera!
-
5,90Arvostelu tuotteesta: 4.00 / 5
Chambon & Marrelin kuivattu kanttarelli säilöö yhden metsien arvostetuimmista mauista ympäri vuoden käytettäväksi herkuksi. Tämä kullankeltainen aarre soveltuu erinomaisesti kuivaukseen ja myöhempään käyttöön esimerkiksi pastakastikkeessa, risotossa tai kermaisessa keitossa.