LA MAISON GODARD – PATEET JA FOIE GRAS
Alain ja Michele Godard perustivat La Maison Godardin vuonna 1978. Lapset Pascal et Annabel jatkavat perheyrityksen arvoja tänä päivänä; Perinteiden ja hyvien makujen arvostus ja perheyrityksen tunnelma.
Yritys löytyy keskiaikaisesta Goudronin kylästä Périgordin alueelta, keskeltä Ranskan rikkaita makuja; ankanmaksa, pateet, ankankoivet ja papuruuat ja riista.

Godard on myös Chambon & Marrel
Alain Godard, joka oli äärimmäinen kulinaristi, tutustui Chambon ja Marrel -yritykseen. Tämä yksi vanhimmista tryffelitaloista oli kuuluisa siitä, että se toimitti tuotteita aikoinaan mm Venäjän tsaari Nicolas II:lle. Hän osti yrityksen vuonna 1992 jolloin talon valikoima lisääntyi tryffeleillä, tryffelimehulla ja mm. tryffelikastikkeilla.

DeliDelin valikoimista löytyy useita pateita ja foie gras:ta. ankanrasvaa ja hanhenrasvaa

Suodatimet

24 -tuotteet

  • Lahjapakkaus jossa 10 erilaista patéeta
    39,00 sis Alv (60,00€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin lahjapakkaus on herkullinen lahja ranskalaista keittiötä arvostavalle. Se on myös helppo hankinta gourmet-illanviettoon, jossa halutaan maistella mahdollisimman montaa erilaista foie gras -pateeta ja muita Lounais-Ranskan tyypillisiä pateita. Tilaa itsellesi tai lahjaksi!

  • ankanmaksa bloc lounais ranska 2
    8,20 sis Alv (126,15€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.

  • kokonainen hanhenmaksa perigord ranska
    38,50 sis Alv (308,00€ per kg tai litra)

    Moneen kertaan palkittu Oie du Périgordin kokonainen hanhenmaksa on foie gras -tuotteiden hienointa, mitä on. Kokonainen hanhenmaksa on peräisin aina samasta hanhesta ja käsitelty ainoastaan leikkaamalla ja kypsentämällä purkissaan paineastiassa. Kokonaista hanhenmaksaa leikatessa voi huomata sen hienostuneen, norsunluisen ja hieman vaaleanpunaisen värin. Sen maku on pehmeä sekä hienostunut. Kokonainen hanhenmaksa ainoastaan paranee ajan kuluessa!

  • ankanpata jossa 50 ankanmaksa
    6,25 sis Alv (96,15€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin perinteinen ankkapatee on korkealaatuinen foie gras -herkku Etelä-Ranskasta. Se sisältää 50 % valmistajan laadukasta ankanmaksa-blocia. Ankkapateessa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia aromeja tai lisä- ja säilöntäaineita.

  • ankanrasva 350g min
    6,50 sis Alv (18,57€ per kg tai litra)

    Ankanrasvalla saat valmistettua parhaat paistetut perunat ikinä. Se on myös perinteinen ainesosa sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises” sekä ankankoipien, ”confit de canardin” valmistukseen.

  • kuivattu herkkutatt min
    6,90 sis Alv (276,00€ per kg tai litra)

    Kuivattu herkkutatti on arvostettu raaka-aine myös ranskalaisessa keittiössä. La Maison Godardin kuivatuilla herkkutateilla valmistat herkulliset risotot, pastakastikkeet ja piiraat, vaikka sienionni ei olisikaan osunut kohdalle!

  • kokonainen ankanmaksa lounais ranska
    24,90 sis Alv (199,20€ per kg tai litra)

    Kokonainen ankanmaksa on ranskalaisessa keittiössä arvostettu herkku. La Maison Godardin ankanmaksa on tuotettu valvotuissa ja eläinten hyvinvoinnin varmistavissa olosuhteissa. Tarjoile sellaisenaan viipaloituna paahdetun maalaisleivän päällä ja hyvän viinin kera!

  • villisikapate maustettu armagnacilla min
    4,30 sis Alv (61,43€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin rustiikkinen armanjakilla maustettu villisikapatee on herkullinen valinta syksyn ja talven juhliin ja illanistujaisiin. Armanjakki korostaa hienosti riistan makua ja luo pateeseen sen ominaisen, miellyttävän aromin. Pateessa ei käytetä lainkaan turhia lisä- ja säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

  • Kesätryffelicarpaccio
    14,90 sis Alv (745,00€ per kg tai litra)

    Ranskalaisen La Maison Godardin kesätryffelicarpaccio on oliiviöljyyn säilöttyjä hienoja kesätryffelin viipaleita. Tarjoile sellaisenaan paahtoleivän kanssa tai esimerkiksi perinteisen carpaccion päällä!

  • hanhirillette
    4,30 sis Alv (66,15€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin hanhirillette on korkealaatuinen ja aito ranskalainen hanhenlihasta valmistettu rillette eli levitettävä patee-tyyppinen säilyke. Herkuttele vielä lämpimän paahtoleivän tai maalaisleivän siivun päällä!

  • maalaisterrini maust tryffelilla 3
    5,10 sis Alv (78,46€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin aito tryffelillä maustettu maalaisteriini on täynnä rustiikkisia, ranskalaisia makuja. Porsaanlihasta ja -maksasta valmistettu terriini on maustettu aidolla mustatryffelillä, jota on tuotteesta 3 %.

  • Tryffeli Brossees Extra kokonainen 1
    33,20 sis Alv (2766,67€ per kg tai litra)

    Tryffelikauden ulkopuolellakin voi nauttia kokonaisista mustatryffeleistä La Maison Godardin säilötyllä mustatryffelillä. Tarjoile se sellaisenaan ohueksi viipaloituna tai käytä maustamassa erilaisia ruokia. Säilönnässä mustatryffelin ylellinen maku vain voimistuu, minkä takia se on pidetty ja arvostettu raaka-aine ranskalaisessa keittiössä.

  • ankanmaksa bloc 400g
    21,50 sis Alv (107,50€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.

  • gesier ankan kivipiira
    7,50 sis Alv (37,50€ per kg tai litra)

    Ankan kivipiira eli lihasmaha on ranskalaisen keittiön yksi Suomessa vähemmän tunnetuista raaka-aineista. Kulinaristeille ankan kivipiira on kuitenkin varmasti tuttu tuote. Tarjoile jäähtyneet kivipiiran viipaleet esimerkiksi salaatin tai sarlandilaisittain valmistettujen perunoiden kanssa eli hanhenrasvassa paistettujen perunoiden kera!

  • enchaud
    12,90 sis Alv (28,67€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin Enchaud-nyhtöpossu on perinteisen reseptin mukaan valmistettua pitkään haudutettua porsaanfileettä. Liha on maustettu lisäksi valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Tämä nyhtöpossu on parhaimmillaan kylmänä ja helpoin leikata suoraan jääkaapista otettuna.

  • 1375 min
    58,20 sis Alv (465,60€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin kokonainen Périgordin alueen puolikypsä hanhenmaksa on todellinen ranskalaisen keittiön kruununjalokivi. Kevyesti maustetussa liemessä puolikypsäksi kypsytetty hanhenmaksa on kääritty ennen kypsennystään keittiöpyyhkeeseen perinteiseen tapaan. Sen koostumus on samettinen ja maku pehmeän hienovarainen.

  • Kuivattu metsasieni 25g min
    4,90 sis Alv (196,00€ per kg tai litra)
  • Kuivattu kanttarelli 25g min
    5,90 sis Alv (236,00€ per kg tai litra)

    Chambon & Marrelin kuivattu kanttarelli säilöö yhden metsien arvostetuimmista mauista ympäri vuoden käytettäväksi herkuksi. Tämä kullankeltainen aarre soveltuu erinomaisesti kuivaukseen ja myöhempään käyttöön esimerkiksi pastakastikkeessa, risotossa tai kermaisessa keitossa.

  • Ankanmaksalla taytetyt kinkkurullat ja Sauternes hyytelo 200g min
    12,20 sis Alv (61,00€ per kg tai litra)

    Tämä herkku on yksi valmistajansa myydyimpiä tuotteita. Ranskalaisen aromikkaan viipaloidun kinkun sisään on piilotettu aitoa lounaisranskalaista ankanmaksaa. Herkun kruunaa makeaan sauternes-valkoviiniin tehty hyytelö, joka luo täydellisen suolaisen ja makean yhdistelmän. Tarjoile viipaloituna.

  • ankka confit nyhtoliha 360g
    11,90 sis Alv (33,06€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin nyhtöankka valmistetaan herkullisesta pitkään kypsyneestä ja omaan rasvaan säilötystä confit de canardista eli ns. ”hilloankasta”. Säikeiksi nyhdetty liha on suussa sulavan pehmeätä ja aromikasta. Kokeile perinteikkäässä parmentier-reseptissä, suolaisissa alkupaloissa tai erilaisissa täytetyissä leivissä.