La Maison Godard

LA MAISON GODARD – PATEET JA FOIE GRAS
Alain ja Michele Godard perustivat La Maison Godardin vuonna 1978. Lapset Pascal et Annabel jatkavat perheyrityksen arvoja tänä päivänä; Perinteiden ja hyvien makujen arvostus ja perheyrityksen tunnelma.
Yritys löytyy keskiaikaisesta Goudronin kylästä Périgordin alueelta, keskeltä Ranskan rikkaita makuja; ankanmaksa, pateet, ankankoivet ja papuruuat ja riista.

Godard on myös Chambon & Marrel
Alain Godard, joka oli äärimmäinen kulinaristi, tutustui Chambon ja Marrel -yritykseen. Tämä yksi vanhimmista tryffelitaloista oli kuuluisa siitä, että se toimitti tuotteita aikoinaan mm Venäjän tsaari Nicolas II:lle. Hän osti yrityksen vuonna 1992 jolloin talon valikoima lisääntyi tryffeleillä, tryffelimehulla ja mm. tryffelikastikkeilla.

DeliDelin valikoimista löytyy useita pateita ja foie gras:ta. ankanrasvaa ja hanhenrasvaa

26 -tuotteet

  • Lahjapakkaus jossa 10 erilaista patéeta
    39,00

    La Maison Godardin lahjapakkaus on herkullinen lahja ranskalaista keittiötä arvostavalle. Se on myös helppo hankinta gourmet-illanviettoon, jossa halutaan maistella mahdollisimman montaa erilaista foie gras -pateeta ja muita Lounais-Ranskan tyypillisiä pateita. Tilaa itsellesi tai lahjaksi!

    Lisää ostoskoriin
  • ankanmaksa bloc lounais ranska 2
    8,50

    La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.

    Lisää ostoskoriin
  • hanhenrasva 320g
    6,50

    Hanhenrasvalla voit maustaa perinteiset paistetut perunat ainutlaatuisella tavalla. Se on myös tarvittava ainesosa perinteisiin sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises”.

    Lisää ostoskoriin
  • kokonainen hanhenmaksa perigord ranska
    38,50

    Moneen kertaan palkittu Oie du Périgordin kokonainen hanhenmaksa on foie gras -tuotteiden hienointa, mitä on. Kokonainen hanhenmaksa on peräisin aina samasta hanhesta ja käsitelty ainoastaan leikkaamalla ja kypsentämällä purkissaan paineastiassa. Kokonaista hanhenmaksaa leikatessa voi huomata sen hienostuneen, norsunluisen ja hieman vaaleanpunaisen värin. Sen maku on pehmeä sekä hienostunut. Kokonainen hanhenmaksa ainoastaan paranee ajan kuluessa!

    Lisää ostoskoriin
  • ankanpata jossa 50 ankanmaksa
    5,95

    La Maison Godardin perinteinen ankkapatee on korkealaatuinen foie gras -herkku Etelä-Ranskasta. Se sisältää 50 % valmistajan laadukasta ankanmaksa-blocia. Ankkapateessa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia aromeja tai lisä- ja säilöntäaineita.

    Lisää ostoskoriin
  • ankanrasva 350g min
    6,50

    Ankanrasvalla saat valmistettua parhaat paistetut perunat ikinä. Se on myös perinteinen ainesosa sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises” sekä ankankoipien, ”confit de canardin” valmistukseen.

    Lisää ostoskoriin
  • valkotryffelioljy 60g
    12,00

    La Maison Godardin valkotryffeliöljy valmistetaan korkealaatuisesta oliiviöljystä sekä valkotryffelistä. Viimeistelet sillä niin pastat, risotot kuin salaatit.

    Lisää ostoskoriin
  • kuivattu herkkutatt min
    6,90

    Kuivattu herkkutatti on arvostettu raaka-aine myös ranskalaisessa keittiössä. La Maison Godardin kuivatuilla herkkutateilla valmistat herkulliset risotot, pastakastikkeet ja piiraat, vaikka sienionni ei olisikaan osunut kohdalle!

    Lisää ostoskoriin
  • kokonainen ankanmaksa lounais ranska
    24,90

    Kokonainen ankanmaksa on ranskalaisessa keittiössä arvostettu herkku. La Maison Godardin ankanmaksa on tuotettu valvotuissa ja eläinten hyvinvoinnin varmistavissa olosuhteissa. Tarjoile sellaisenaan viipaloituna paahdetun maalaisleivän päällä ja hyvän viinin kera!

    Lisää ostoskoriin
  • villisikapate maustettu armagnacilla min
    4,30

    La Maison Godardin rustiikkinen armanjakilla maustettu villisikapatee on herkullinen valinta syksyn ja talven juhliin ja illanistujaisiin. Armanjakki korostaa hienosti riistan makua ja luo pateeseen sen ominaisen, miellyttävän aromin. Pateessa ei käytetä lainkaan turhia lisä- ja säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

    Lisää ostoskoriin
  • Kesätryffelicarpaccio
    14,90

    Ranskalaisen La Maison Godardin kesätryffelicarpaccio on oliiviöljyyn säilöttyjä hienoja kesätryffelin viipaleita. Tarjoile sellaisenaan paahtoleivän kanssa tai esimerkiksi perinteisen carpaccion päällä!

    Lisää ostoskoriin
  • hanhirillette
    4,30

    La Maison Godardin hanhirillette on korkealaatuinen ja aito ranskalainen hanhenlihasta valmistettu rillette eli levitettävä patee-tyyppinen säilyke. Herkuttele vielä lämpimän paahtoleivän tai maalaisleivän siivun päällä!

    Lisää ostoskoriin
  • maalaisterrini maust tryffelilla 3
    5,20

    La Maison Godardin aito tryffelillä maustettu maalaisteriini on täynnä rustiikkisia, ranskalaisia makuja. Porsaanlihasta ja -maksasta valmistettu terriini on maustettu aidolla mustatryffelillä, jota on tuotteesta 3 %.

    Lisää ostoskoriin
  • Tryffeli Brossees Extra kokonainen 1
    33,20

    Tryffelikauden ulkopuolellakin voi nauttia kokonaisista mustatryffeleistä La Maison Godardin säilötyllä mustatryffelillä. Tarjoile se sellaisenaan ohueksi viipaloituna tai käytä maustamassa erilaisia ruokia. Säilönnässä mustatryffelin ylellinen maku vain voimistuu, minkä takia se on pidetty ja arvostettu raaka-aine ranskalaisessa keittiössä.

    Lisää ostoskoriin
  • Kuivattu metsasieni 25g min
    4,90

    Lisää ostoskoriin
  • Kuivattu kanttarelli 25g min
    5,90

    Chambon & Marrelin kuivattu kanttarelli säilöö yhden metsien arvostetuimmista mauista ympäri vuoden käytettäväksi herkuksi. Tämä kullankeltainen aarre soveltuu erinomaisesti kuivaukseen ja myöhempään käyttöön esimerkiksi pastakastikkeessa, risotossa tai kermaisessa keitossa.

    Lisää ostoskoriin
  • Ankanmaksalla taytetyt kinkkurullat ja Sauternes hyytelo 200g min
    12,20

    Tämä herkku on yksi valmistajansa myydyimpiä tuotteita. Ranskalaisen aromikkaan viipaloidun kinkun sisään on piilotettu aitoa lounaisranskalaista ankanmaksaa. Herkun kruunaa makeaan sauternes-valkoviiniin tehty hyytelö, joka luo täydellisen suolaisen ja makean yhdistelmän. Tarjoile viipaloituna.

    Lisää ostoskoriin
  • ankka confit nyhtoliha 360g
    11,90

    La Maison Godardin nyhtöankka valmistetaan herkullisesta pitkään kypsyneestä ja omaan rasvaan säilötystä confit de canardista eli ns. ”hilloankasta”. Säikeiksi nyhdetty liha on suussa sulavan pehmeätä ja aromikasta. Kokeile perinteikkäässä parmentier-reseptissä, suolaisissa alkupaloissa tai erilaisissa täytetyissä leivissä.

    Lisää ostoskoriin
  • tryffelin mehulla maustettu maalaisterriinni 90 g min
    4,95

    La Maison Godardin aidolla ”tryffelimehulla” maustettu maalaisteriini on täynnä rustiikkisia, ranskalaisia makuja. Porsaanlihasta ja -maksasta valmistettu terriini on maustettu aidolla mustatryffelimehulla, joka valmistetaan tuoreita tryffeleitä keittämällä.

    Lisää ostoskoriin
  • hanhenmaksa bloc 130 g min
    21,60

    La Maison Godardin hanhenmaksa-bloc on valmistettu aidosta Périgord-hanhen maksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Hanhenmaksa-bloc on valmistettu tiilenmalliseen muotoon, johon tuotteen alkuperäinen ranskankielinen nimi ”bloc” viittaa. Blocissa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.

    Lisää ostoskoriin