La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.
Ankanmaksa -bloc, Lounais-Ranska 65g
8,20€ sis Alv
Aineosat: ankanmaksa, suola, pippuri, vesi
Innehåll:
Mahdolliset allergeenit:
Ravintosisältö:
Energia:
Rasva:
josta tyydyttynyttä:
Hiilihydratit:
josta sokeri:
Proteiini:
Suola:
Kuitu:
Kuvaus
Ranskalaisen La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on takuuvarma juhlien ja aterioiden tarjoilupöytien kruunukivi. Sen voi tarjoilla ohueksi viipaloituna tai sellaisenaan. Kumppanina ankanmaksan kanssa sopii erityisen hyvin kuohuviini sekä hedelmät, kuten viikuna, päärynä tai viinirypäleet. Hemmottele omia tai läheistesi makuhermoja, ja valitse tarjoilujen keskipisteeksi ankanmaksa-bloc!
Vinkki: Laita kokonainen ankanmaksa-bloc pakkauksessaan jääkaappiin muutamaa tuntia ennen tarjoilua. Ota se ulos noin 15 minuuttia ennen tarjoilua ja viipaloi se foie gras -viipaloijalla tai hienoteräisellä veitsellä, jonka terä on kastettu kuumaan veteen. Tarjoile viipaleet kevyesti paahdettujen maalaisleipäviipaleiden kanssa.
2 arviota tuotteelle Ankanmaksa -bloc, Lounais-Ranska 65g
Lisätiedot
Paino | 70 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 3461950020598 |
KPL LAATIKOSSA: | 12 |
Anna (varmistettu kirjoittaja) –
Laadukas
S.P. (varmistettu kirjoittaja) –
Pätevää ja kohtuuhintaista ankanmaksaa. Sopiva annos yhdelle ihmiselle iltaherkutteluun tai ehkä kahdelle jos on tarjoittimella muutakin. Itse napostelin suolakeksien kanssa. Ei ihan voimakkaimman makuinen ankanmaksa mitä olen maistanut. Jos pidät enemmän hanhenmaksan mausta, tämä sopii sinulle. Jos tykkää vahvasta ankanmaksan mausta, silloin tämä olisi neljän tähden tuote. Itse tykkäsin.