Foie gras’lla viitataan erilaisiin hanhen- tai ankanmaksasta valmistettuihin herkkuihin. Foie gras onkin hyvin tunnettu osa ranskalaista keittiötä, ja sitä pidetään monesti juhlavana luksusherkkuna. Meiltä löydät niin kokonaiset säilötyt ankan- ja hanhenmaksat kuin silkkisen sileät ”blocit”. Tuotteissa on käytetty useimmiten perinteisiä Lounais-Ranskassa kasvatettuja ankkoja tai Périgord-hanhia.
Foie Gras
12 -tuotteet
-
8,50
La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.
-
38,50Arvostelu tuotteesta: 4.50 / 5
Moneen kertaan palkittu Oie du Périgordin kokonainen hanhenmaksa on foie gras -tuotteiden hienointa, mitä on. Kokonainen hanhenmaksa on peräisin aina samasta hanhesta ja käsitelty ainoastaan leikkaamalla ja kypsentämällä purkissaan paineastiassa. Kokonaista hanhenmaksaa leikatessa voi huomata sen hienostuneen, norsunluisen ja hieman vaaleanpunaisen värin. Sen maku on pehmeä sekä hienostunut. Kokonainen hanhenmaksa ainoastaan paranee ajan kuluessa!
-
21,50Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.
-
12,20
Tämä herkku on yksi valmistajansa myydyimpiä tuotteita. Ranskalaisen aromikkaan viipaloidun kinkun sisään on piilotettu aitoa lounaisranskalaista ankanmaksaa. Herkun kruunaa makeaan sauternes-valkoviiniin tehty hyytelö, joka luo täydellisen suolaisen ja makean yhdistelmän. Tarjoile viipaloituna.
-
8,906,90Lafitten ankanmaksa-bloc on valmistettu vain ja ainoastaan ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää, ja siksi se sopiikin täydellisesti paahtoleivän päällä tarjoiltuna. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”.