Foie Gras

Foie gras’lla viitataan erilaisiin hanhen- tai ankanmaksasta valmistettuihin herkkuihin. Foie gras onkin hyvin tunnettu osa ranskalaista keittiötä, ja sitä pidetään monesti juhlavana luksusherkkuna. Meiltä löydät niin kokonaiset säilötyt ankan- ja hanhenmaksat kuin silkkisen sileät ”blocit”. Tuotteissa on käytetty useimmiten perinteisiä Lounais-Ranskassa kasvatettuja ankkoja tai Périgord-hanhia.

4 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • ankanmaksa bloc lounais ranska 2
    7,50

    La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.

  • ankanmaksa kokonainen 125g
    24,72

    Kokonainen ankanmaksa on ranskalaisessa keittiössä arvostettu herkku. La Maison Godardin ankanmaksa on tuotettu valvotuissa ja eläinten hyvinvoinnin varmistavissa olosuhteissa. Tarjoile sellaisenaan viipaloituna paahdetun maalaisleivän päällä ja hyvän viinin kera!

  • ankanmaksa bloc 400g
    19,80

    La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.

  • hanhenmaksa kokonainen 125g
    33,30

    Moneen kertaan palkittu Oie du Périgordin kokonainen hanhenmaksa on foie gras -tuotteiden hienointa, mitä on. Kokonainen hanhenmaksa on peräisin aina samasta hanhesta ja käsitelty ainoastaan leikkaamalla ja kypsentämällä purkissaan paineastiassa. Kokonaista hanhenmaksaa leikatessa voi huomata sen hienostuneen, norsunluisen ja hieman vaaleanpunaisen värin. Sen maku on pehmeä sekä hienostunut. Kokonainen hanhenmaksa ainoastaan paranee ajan kuluessa!