Foie Gras

Foie gras’lla viitataan erilaisiin hanhen- tai ankanmaksasta valmistettuihin herkkuihin. Foie gras onkin hyvin tunnettu osa ranskalaista keittiötä, ja sitä pidetään monesti juhlavana luksusherkkuna. Meiltä löydät niin kokonaiset säilötyt ankan- ja hanhenmaksat kuin silkkisen sileät ”blocit”. Tuotteissa on käytetty useimmiten perinteisiä Lounais-Ranskassa kasvatettuja ankkoja tai Périgord-hanhia.

9223372036854775807 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • Lahjapakkaus jossa 10 erilaista patéeta
    36,00

    La Maison Godardin lahjapakkaus on herkullinen lahja ranskalaista keittiötä arvostavalle. Se on myös helppo hankinta gourmet-illanviettoon, jossa halutaan maistella mahdollisimman montaa erilaista foie gras -pateeta ja muita Lounais-Ranskan tyypillisiä pateita. Tilaa itsellesi tai lahjaksi!

    Lisää ostoskoriin
  • ankanmaksa bloc lounais ranska 2 min
    7,50

    La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.

    Lisää ostoskoriin
  • hanhenmaksa kokonainen 125g
    33,30

    Moneen kertaan palkittu Oie du Périgordin kokonainen hanhenmaksa on foie gras -tuotteiden hienointa, mitä on. Kokonainen hanhenmaksa on peräisin aina samasta hanhesta ja käsitelty ainoastaan leikkaamalla ja kypsentämällä purkissaan paineastiassa. Kokonaista hanhenmaksaa leikatessa voi huomata sen hienostuneen, norsunluisen ja hieman vaaleanpunaisen värin. Sen maku on pehmeä sekä hienostunut. Kokonainen hanhenmaksa ainoastaan paranee ajan kuluessa!

    Lisää ostoskoriin
  • ankanmaksa kokonainen 125g
    24,90

    Kokonainen ankanmaksa on ranskalaisessa keittiössä arvostettu herkku. La Maison Godardin ankanmaksa on tuotettu valvotuissa ja eläinten hyvinvoinnin varmistavissa olosuhteissa. Tarjoile sellaisenaan viipaloituna paahdetun maalaisleivän päällä ja hyvän viinin kera!

    Lisää ostoskoriin
  • ankanmaksa bloc 400g
    19,80

    La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.

    Lisää ostoskoriin
  • ankanmaksalla taytetty ankanrinta 20 ankanmaksaa 380g min
    21,50

    Ankanmaksalla täytetty ankanrinta on Ranskan Périgueux’n alueelle tyypillinen herkku. Se sisältää jopa 20 % aitoa lounaisranskalaista ankanmaksaa. Viipaloi täytetty ankanrinta sellaisenaan ja tarjoile makuhermoja kutkuttavana alkuruokana.

    Lisää ostoskoriin
  • bloc 65g lafitte min
    6,90

    Lafitten ankanmaksa-bloc on valmistettu vain ja ainoastaan ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää, ja siksi se sopiikin täydellisesti paahtoleivän päällä tarjoiltuna. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”.

    Lisää ostoskoriin
  • Ankanmaksalla taytetyt kinkkurullat ja Sauternes hyytelo 200g min
    12,20

    Tämä herkku on yksi valmistajansa myydyimpiä tuotteita. Ranskalaisen aromikkaan viipaloidun kinkun sisään on piilotettu aitoa lounaisranskalaista ankanmaksaa. Herkun kruunaa makeaan sauternes-valkoviiniin tehty hyytelö, joka luo täydellisen suolaisen ja makean yhdistelmän. Tarjoile viipaloituna.

    Lue Lisää