Kokonainen hanhenmaksa, Perigord Ranska 125g

33,30

Moneen kertaan palkittu Oie du Périgordin kokonainen hanhenmaksa on foie gras -tuotteiden hienointa, mitä on. Kokonainen hanhenmaksa on peräisin aina samasta hanhesta ja käsitelty ainoastaan leikkaamalla ja kypsentämällä purkissaan paineastiassa. Kokonaista hanhenmaksaa leikatessa voi huomata sen hienostuneen, norsunluisen ja hieman vaaleanpunaisen värin. Sen maku on pehmeä sekä hienostunut. Kokonainen hanhenmaksa ainoastaan paranee ajan kuluessa!

Lisätiedot

Paino125 g
EAN KOODI: 3461950020284
KOKO LAATIKKO: 6

Sisältö: Hanhenmaksa, suola, pippuri sokeri
Innehål: Gåslever, salt, pepparsocker
Allergiat:

Energia: 2113kcal, 513kj
Rasva: 53g
josta tyydyttynyttä: 21g
Hiilihydratit: 2g
josta sokeri: 0g
Proteiini: 7g
Suola: 1.78g
Kuitu:

tuotetunnus (SKU) 1342 Osasto: Avainsana tuotteelle
Valmistaja:

Kuvaus

La Maison Godardin Foie Gras d´Oie Entier du Périgord eli Périgordin kokonainen hanhenmaksa on varmasti unohtumaton makuelämys kaikille sitä maistaneille herkkusuille. Hanhenmaksa on tarkkaan valittu makunsa ja sametinpehmeän koostumuksensa perusteella. Tarjoile hanhenmaksa ohueksi viipaloituna tai paksumpina paloina sellaisenaan tai laadukkaan kuohuviinin ja paahtoleivän kera.
Vinkki: Laita kokonainen hanhenmaksa pakkauksessaan jääkaappiin muutamaa tuntia ennen tarjoilua. Ota se ulos noin 15 minuuttia ennen tarjoilua ja viipaloi se hanhenmaksan paloitteluun tarkoitetulla viipaloijalla tai hienoteräisellä veitsellä, jonka terä on kastettu kuumaan veteen. Tarjoile viipaleet kevyesti paahdettujen maalaisleipäviipaleiden kanssa.