Kuvaus
La Maison Godardin Foie Gras d´Oie Entier du Périgord eli Périgordin kokonainen hanhenmaksa on varmasti unohtumaton makuelämys kaikille sitä maistaneille herkkusuille. Hanhenmaksa on tarkkaan valittu makunsa ja sametinpehmeän koostumuksensa perusteella. Tarjoile hanhenmaksa ohueksi viipaloituna tai paksumpina paloina sellaisenaan tai laadukkaan kuohuviinin ja paahtoleivän kera.
Vinkki: Laita kokonainen hanhenmaksa pakkauksessaan jääkaappiin muutamaa tuntia ennen tarjoilua. Ota se ulos noin 15 minuuttia ennen tarjoilua ja viipaloi se hanhenmaksan paloitteluun tarkoitetulla viipaloijalla tai hienoteräisellä veitsellä, jonka terä on kastettu kuumaan veteen. Tarjoile viipaleet kevyesti paahdettujen maalaisleipäviipaleiden kanssa.