godard

Suodatimet
Done
  • Kesätryffelicarpaccio
    14,90

    Ranskalaisen La Maison Godardin kesätryffelicarpaccio on oliiviöljyyn säilöttyjä hienoja kesätryffelin viipaleita. Tarjoile sellaisenaan paahtoleivän kanssa tai esimerkiksi perinteisen carpaccion päällä!

  • kuivattu herkkutatti
    8,98

    Kuivattu herkkutatti on arvostettu raaka-aine myös ranskalaisessa keittiössä. La Maison Godardin kuivatuilla herkkutateilla valmistat herkulliset risotot, pastakastikkeet ja piiraat, vaikka sienionni ei olisikaan osunut kohdalle!

  • maalaisterrini maust tryffelilla 3
    4,80

    La Maison Godardin aito tryffelillä maustettu maalaisteriini on täynnä rustiikkisia, ranskalaisia makuja. Porsaanlihasta ja -maksasta valmistettu terriini on maustettu aidolla mustatryffelillä, jota on tuotteesta 3 %.

  • godard tryffeliöljy
    12,00

    La Maison Godardin valkotryffeliöljy valmistetaan korkealaatuisesta oliiviöljystä sekä valkotryffelistä. Viimeistelet sillä niin pastat, risotot kuin salaatit.

  • 5,90

    Aito ranskalainen, la Maison Godardin savustettu ankanrinta siivutettuna on saatavilla puodistamme Hakaniemen hallista tai varastostamme Konalasta. Voit koota ja maksaa ostoskorisi jo netissä ja tulla vain noutamaan sen meiltä paikan päältä. Savustetut ankanrintaviipaleet ovat olennainen osa perinteistä herkullista Quercyn salaattia eli ranskalaisittain ”Salade Quercynoise”. Leikkeleet ovat myös oiva raaka-aine monenlaiselle suolaiselle suupalalle.

  • Lahjapakkaus jossa 10 erilaista patéeta
    36,00

    La Maison Godardin lahjapakkaus on herkullinen lahja ranskalaista keittiötä arvostavalle. Se on myös helppo hankinta gourmet-illanviettoon, jossa halutaan maistella mahdollisimman montaa erilaista foie gras -pateeta ja muita Lounais-Ranskan tyypillisiä pateita. Tilaa itsellesi tai lahjaksi!

  • Enchaud pitkään kypsennetty porsaanfilee 450g
    12,90

    Ankankoipi confit – tätä helpompaa Gourmet-illallista ei ole. Ankankoivet 1250 g (4-5 kpl) Valmiit ankankoivet omassa rasvassa. Lämmitä vain tai syö jopa kylmänä!

  • gesier ankan kivipiira
    7,50

    Ankankoipi confit – tätä helpompaa Gourmet-illallista ei ole. Ankankoivet 1250 g (4-5 kpl) Valmiit ankankoivet omassa rasvassa. Lämmitä vain tai syö jopa kylmänä!

  • ankanmaksa bloc lounais ranska 2
    7,50

    La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.

  • ankanmaksa bloc 400g
    19,80

    La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.

  • 50 prossa ankanmaksa bloc 70g
    5,95

    La Maison Godardin perinteinen ankkapatee on korkealaatuinen foie gras -herkku Etelä-Ranskasta. Se sisältää 50 % valmistajan laadukasta ankanmaksa-blocia. Ankkapateessa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia aromeja tai lisä- ja säilöntäaineita.

  • ankanrasva 350g
    4,61

    Ankanrasvalla saat valmistettua parhaat paistetut perunat ikinä. Se on myös perinteinen ainesosa sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises” sekä ankankoipien, ”confit de canardin” valmistukseen.

  • 1341 hanhenrasva 320g
    4,95

    Hanhenrasvalla voit maustaa perinteiset paistetut perunat ainutlaatuisella tavalla. Se on myös tarvittava ainesosa perinteisiin sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises”.

  • hanhirillette
    3,58

    La Maison Godardin hanhirillette on korkealaatuinen ja aito ranskalainen hanhenlihasta valmistettu rillette eli levitettävä patee-tyyppinen säilyke. Herkuttele vielä lämpimän paahtoleivän tai maalaisleivän siivun päällä!