godard
18 -tuotteet
-
33,30Arvostelu tuotteesta: 4.50 / 5
Moneen kertaan palkittu Oie du Périgordin kokonainen hanhenmaksa on foie gras -tuotteiden hienointa, mitä on. Kokonainen hanhenmaksa on peräisin aina samasta hanhesta ja käsitelty ainoastaan leikkaamalla ja kypsentämällä purkissaan paineastiassa. Kokonaista hanhenmaksaa leikatessa voi huomata sen hienostuneen, norsunluisen ja hieman vaaleanpunaisen värin. Sen maku on pehmeä sekä hienostunut. Kokonainen hanhenmaksa ainoastaan paranee ajan kuluessa!
-
4,30
La Maison Godardin rustiikkinen armanjakilla maustettu villisikapatee on herkullinen valinta syksyn ja talven juhliin ja illanistujaisiin. Armanjakki korostaa hienosti riistan makua ja luo pateeseen sen ominaisen, miellyttävän aromin. Pateessa ei käytetä lainkaan turhia lisä- ja säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.
-
7,50
La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.
-
33,20
Tryffelikauden ulkopuolellakin voi nauttia kokonaisista mustatryffeleistä La Maison Godardin säilötyllä mustatryffelillä. Tarjoile se sellaisenaan ohueksi viipaloituna tai käytä maustamassa erilaisia ruokia. Säilönnässä mustatryffelin ylellinen maku vain voimistuu, minkä takia se on pidetty ja arvostettu raaka-aine ranskalaisessa keittiössä.
-
19,80Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.
-
7,50
Ankan kivipiira eli lihasmaha on ranskalaisen keittiön yksi Suomessa vähemmän tunnetuista raaka-aineista. Kulinaristeille ankan kivipiira on kuitenkin varmasti tuttu tuote. Tarjoile jäähtyneet kivipiiran viipaleet esimerkiksi salaatin tai sarlandilaisittain valmistettujen perunoiden kanssa eli hanhenrasvassa paistettujen perunoiden kera!