Kokonainen ankanmaksa, Lounais-Ranska 125g

24,90

Kokonainen ankanmaksa on ranskalaisessa keittiössä arvostettu herkku. La Maison Godardin ankanmaksa on tuotettu valvotuissa ja eläinten hyvinvoinnin varmistavissa olosuhteissa. Tarjoile sellaisenaan viipaloituna paahdetun maalaisleivän päällä ja hyvän viinin kera!

tuotetunnus (SKU) 1349 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:

Kuvaus

La Maison Godardin kokonainen ankanmaksa sisältää yhden kokonaisen ankanmaksan tai osan kokonaisesta maksasta, joka on säilötty ja kevyesti maustettu. Kyseessä on herkkusuiden korkeasti arvostama, perinteinen ranskalaisen keittiön tuote.
Maksa on kerätty Lounais-Ranskassa ulkoilmassa kasvaneilta ja maissilla syötetyiltä ankoilta. Ankkojen kasvattajat ovat lintujen hyvinvointiin sitoutuneita pientilallisia, jotka monesti kasvattavat ruokinnassa käytettävän maissin itse. La Maison Godardilla on myös maksan alkuperän vahvistava IGP-sertifiointi. Sertifiointi takaa tiukkojen laatukriteereiden täyttymisen sekä tuotteen jäljitettävyyden alkuperäiselle tilalle.
Kokonainen ankanmaksa valmistetaan perinteisellä tavalla ja suositellaan tarjoiltavan viileänä. Se on terveellinen herkku, joka sisältää paljon hyviä rasvoja, rautaa, A-vitamiinia sekä B9-vitamiinia eli foolihappoa.
Vinkki: Laita kokonainen ankanmaksa pakkauksessaan jääkaappiin muutamaa tuntia ennen tarjoilua. Ota se ulos noin 15 minuuttia ennen tarjoilua ja viipaloi se foie gras’n paloitteluun tarkoitetulla viipaloijalla tai hienoteräisellä veitsellä, jonka terä on kastettu kuumaan veteen. Tarjoile viipaleet kevyesti paahdettujen maalaisleipäviipaleiden kanssa.

Aineosat: Ankanmaksa, suola, pippuri sokeri

Innehåll:

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 125 g (gramma)
Alkuperämaa

EAN KOODI: 3461950020475
KPL LAATIKOSSA: 6
kokonainen ankanmaksa lounais ranska

Kokonainen ankanmaksa, Lounais-Ranska 125g

24,90