Kokonainen ankanmaksa on ranskalaisessa keittiössä arvostettu herkku. La Maison Godardin ankanmaksa on tuotettu valvotuissa ja eläinten hyvinvoinnin varmistavissa olosuhteissa. Tarjoile sellaisenaan viipaloituna paahdetun maalaisleivän päällä ja hyvän viinin kera!
Kokonainen ankanmaksa, Lounais-Ranska 125g
24,90€ sis Alv
Aineosat: Ankanmaksa, suola, pippuri sokeri
Innehåll:
Mahdolliset allergeenit:
Ravintosisältö:
Energia:
Rasva:
josta tyydyttynyttä:
Hiilihydratit:
josta sokeri:
Proteiini:
Suola:
Kuitu:
Kuvaus
La Maison Godardin kokonainen ankanmaksa sisältää yhden kokonaisen ankanmaksan tai osan kokonaisesta maksasta, joka on säilötty ja kevyesti maustettu. Kyseessä on herkkusuiden korkeasti arvostama, perinteinen ranskalaisen keittiön tuote.
Maksa on kerätty Lounais-Ranskassa ulkoilmassa kasvaneilta ja maissilla syötetyiltä ankoilta. Ankkojen kasvattajat ovat lintujen hyvinvointiin sitoutuneita pientilallisia, jotka monesti kasvattavat ruokinnassa käytettävän maissin itse. La Maison Godardilla on myös maksan alkuperän vahvistava IGP-sertifiointi. Sertifiointi takaa tiukkojen laatukriteereiden täyttymisen sekä tuotteen jäljitettävyyden alkuperäiselle tilalle.
Kokonainen ankanmaksa valmistetaan perinteisellä tavalla ja suositellaan tarjoiltavan viileänä. Se on terveellinen herkku, joka sisältää paljon hyviä rasvoja, rautaa, A-vitamiinia sekä B9-vitamiinia eli foolihappoa.
Vinkki: Laita kokonainen ankanmaksa pakkauksessaan jääkaappiin muutamaa tuntia ennen tarjoilua. Ota se ulos noin 15 minuuttia ennen tarjoilua ja viipaloi se foie gras’n paloitteluun tarkoitetulla viipaloijalla tai hienoteräisellä veitsellä, jonka terä on kastettu kuumaan veteen. Tarjoile viipaleet kevyesti paahdettujen maalaisleipäviipaleiden kanssa.
Lisätiedot
Paino | 125 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 3461950020475 |
KPL LAATIKOSSA: | 6 |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.