foie gras

12 -tuotteet

  • Lahjapakkaus jossa 10 erilaista patéeta
    39,00

    La Maison Godardin lahjapakkaus on herkullinen lahja ranskalaista keittiötä arvostavalle. Se on myös helppo hankinta gourmet-illanviettoon, jossa halutaan maistella mahdollisimman montaa erilaista foie gras -pateeta ja muita Lounais-Ranskan tyypillisiä pateita. Tilaa itsellesi tai lahjaksi!

    Lisää ostoskoriin
  • ankanmaksa bloc lounais ranska 2
    8,50

    La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.

    Lisää ostoskoriin
  • kokonainen hanhenmaksa perigord ranska
    38,50

    Moneen kertaan palkittu Oie du Périgordin kokonainen hanhenmaksa on foie gras -tuotteiden hienointa, mitä on. Kokonainen hanhenmaksa on peräisin aina samasta hanhesta ja käsitelty ainoastaan leikkaamalla ja kypsentämällä purkissaan paineastiassa. Kokonaista hanhenmaksaa leikatessa voi huomata sen hienostuneen, norsunluisen ja hieman vaaleanpunaisen värin. Sen maku on pehmeä sekä hienostunut. Kokonainen hanhenmaksa ainoastaan paranee ajan kuluessa!

    Lisää ostoskoriin
  • ankanpata jossa 50 ankanmaksa
    5,95

    La Maison Godardin perinteinen ankkapatee on korkealaatuinen foie gras -herkku Etelä-Ranskasta. Se sisältää 50 % valmistajan laadukasta ankanmaksa-blocia. Ankkapateessa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia aromeja tai lisä- ja säilöntäaineita.

    Lisää ostoskoriin
  • kokonainen ankanmaksa lounais ranska
    24,90

    Kokonainen ankanmaksa on ranskalaisessa keittiössä arvostettu herkku. La Maison Godardin ankanmaksa on tuotettu valvotuissa ja eläinten hyvinvoinnin varmistavissa olosuhteissa. Tarjoile sellaisenaan viipaloituna paahdetun maalaisleivän päällä ja hyvän viinin kera!

    Lisää ostoskoriin
  • ankanmaksa bloc 400g
    21,50

    La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.

    Lisää ostoskoriin
  • bloc 65g lafitte min
    8,90

    Lafitten ankanmaksa-bloc on valmistettu vain ja ainoastaan ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää, ja siksi se sopiikin täydellisesti paahtoleivän päällä tarjoiltuna. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”.

    Lisää ostoskoriin
  • hanhenmaksa bloc 130 g min
    21,60

    Lisää ostoskoriin
  • 41,50

    Saatavus: vain Hakaniemen hallista

    Kokonainen hanhennmaksa

    Lue Lisää
  • 1375 min
    58,20

    Saatavus: vain Hakaniemen hallista

    Kokonainen ankanmaksa

    Lue Lisää
  • Ankanmaksalla taytetyt kinkkurullat ja Sauternes hyytelo 200g min
    12,20

    Tämä herkku on yksi valmistajansa myydyimpiä tuotteita. Ranskalaisen aromikkaan viipaloidun kinkun sisään on piilotettu aitoa lounaisranskalaista ankanmaksaa. Herkun kruunaa makeaan sauternes-valkoviiniin tehty hyytelö, joka luo täydellisen suolaisen ja makean yhdistelmän. Tarjoile viipaloituna.

    Lue Lisää
  • ankka confit nyhtoliha 360g
    11,90

    La Maison Godardin nyhtöankka valmistetaan herkullisesta pitkään kypsyneestä ja omaan rasvaan säilötystä confit de canardista eli ns. ”hilloankasta”. Säikeiksi nyhdetty liha on suussa sulavan pehmeätä ja aromikasta. Kokeile perinteikkäässä parmentier-reseptissä, suolaisissa alkupaloissa tai erilaisissa täytetyissä leivissä.

    Lue Lisää