La Maison Godardin hanhenmaksa-bloc on valmistettu aidosta Périgord-hanhen maksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Hanhenmaksa-bloc on valmistettu tiilenmalliseen muotoon, johon tuotteen alkuperäinen ranskankielinen nimi ”bloc” viittaa. Blocissa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.
Hanhenmaksa-bloc 130 g
21,60
Kuvaus
Ranskalaisen La Maison Godardin hanhenmaksa-bloc on takuuvarma juhlien ja aterioiden tarjoilupöytien kruunukivi. Sen voi tarjoilla ohueksi viipaloituna tai sellaisenaan. Kumppanina hanhenmaksan kanssa sopii erityisen hyvin kuohuviini sekä hedelmät, kuten viikuna, päärynä tai viinirypäleet. Hemmottele omia tai läheistesi makuhermoja ja valitse tarjoilujen keskipisteeksi hanhenmaksa-bloc!
Vinkki: Laita kokonainen hanhenmaksa-bloc pakkauksessaan jääkaappiin muutamaa tuntia ennen tarjoilua. Ota se ulos noin 15 minuuttia ennen tarjoilua ja viipaloi se foie gras -viipaloijalla tai hienoteräisellä veitsellä, jonka terä on kastettu kuumaan veteen. Tarjoile viipaleet kevyesti paahdettujen maalaisleipäviipaleiden kanssa.
Avaamisen jälkeen hanhenmaksa-bloc tulee säilyttää jääkaapissa ja käyttää 48 tunnin kuluessa.
Aineosat: hanhenmaksa, vesi, Porto, suola, E250, mausteet
Innehåll: Gåslever, vatten, Porto, salt, E250, kryddor
Mahdolliset allergeenit:
Ravintosisältö:
Energia: 459kcal, 1890kj
Rasva: 47g
josta tyydyttynyttä: 19g
Hiilihydratit: 2g
josta sokeri: 0g
Proteiini: 6g
Suola: 1.62g
Kuitu:
Lisätiedot
Paino | 130 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 3461950020383 |
KPL LAATIKOSSA: | 6 |
1 arvio tuotteelle Hanhenmaksa-bloc 130 g
Tuotearvioita ei vielä ole.