La Maison Godardin nyhtöankka valmistetaan herkullisesta pitkään kypsyneestä ja omaan rasvaan säilötystä confit de canardista eli ns. ”hilloankasta”. Säikeiksi nyhdetty liha on suussa sulavan pehmeätä ja aromikasta. Kokeile perinteikkäässä parmentier-reseptissä, suolaisissa alkupaloissa tai erilaisissa täytetyissä leivissä.
Nyhtöankka, confit de canard 360 g
11,90€ sis Alv
Aineosat:
Innehåll:
Mahdolliset allergeenit:
Ravintosisältö:
Energia:
Rasva:
josta tyydyttynyttä:
Hiilihydratit:
josta sokeri:
Proteiini:
Suola:
Kuitu:
Kuvaus
Erilaisiin foie gras -herkkuihin erikoistunut La Maison Godard tunnetaan korkealaatuisista ja perinteisin reseptein valmistetuista tuotteistaan. Sen confit de canardista valmistettu nyhtöankka on herkullinen tuote sellaisenaan tai osana ruoanlaittoa. Se on parhaimmillaan hieman lämmitettynä tarjoiltuna.
Avaamisen jälkeen nyhtöankka tulee säilyttää jääkaapissa ja nauttia 48 tunnin kuluessa.
Lisätiedot
Paino | 360 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 3461951002159 |
KPL LAATIKOSSA: | 6 |
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.