La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.
Ankanmaksa -bloc, Lounais-Ranska 200 g
21,50
Kuvaus
Ranskalaisen La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on takuuvarma juhlien ja aterioiden tarjoilupöytien kruunukivi. Sen voi tarjoilla ohueksi viipaloituna tai sellaisenaan. Kumppanina ankanmaksan kanssa sopii erityisen hyvin kuohuviini sekä hedelmät, kuten viikuna, päärynä tai viinirypäleet. Hemmottele omia tai läheistesi makuhermoja ja valitse tarjoilujen keskipisteeksi ankanmaksa-bloc!
Vinkki: Laita kokonainen ankanmaksa-bloc pakkauksessaan jääkaappiin muutamaa tuntia ennen tarjoilua. Ota se ulos noin 15 minuuttia ennen tarjoilua ja viipaloi se foie gras -viipaloijalla tai hienoteräisellä veitsellä, jonka terä on kastettu kuumaan veteen. Tarjoile viipaleet kevyesti paahdettujen maalaisleipäviipaleiden kanssa.
Aineosat: ankanmaksa, suola, pippuri, vesi
Innehåll: anklever, salt, peppar, vatten
Mahdolliset allergeenit:
Ravintosisältö:
Energia:
Rasva:
josta tyydyttynyttä:
Hiilihydratit:
josta sokeri:
Proteiini:
Suola:
Kuitu:
2 arviota tuotteelle Ankanmaksa -bloc, Lounais-Ranska 200 g
Lisätiedot
Paino | 200 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 3461950020642 |
KPL LAATIKOSSA: | 6 |
Claire (varmistettu kirjoittaja) –
Exceptionally good.
Pekka Hömmö (varmistettu kirjoittaja) –
Erittäin hyvä 👍