Tryffeli Brossees Extra -kokonainen talvitryffeli 12,5g

33,20

Tryffelikauden ulkopuolellakin voi nauttia kokonaisista mustatryffeleistä La Maison Godardin säilötyllä mustatryffelillä. Tarjoile se sellaisenaan ohueksi viipaloituna tai käytä maustamassa erilaisia ruokia. Säilönnässä mustatryffelin ylellinen maku vain voimistuu, minkä takia se on pidetty ja arvostettu raaka-aine ranskalaisessa keittiössä.

Varasto loppu

Lähetä minulle viesti kun tuotetta on taas varastossa

tuotetunnus (SKU) 2163 Osasto: Avainsana tuotteelle
Valmistaja:

Kuvaus

La Maison Godardin kokonainen mustatryffeli, ” Truffes Noires Brossées” on korkealaatuinen, kokonainen säilötty mustatryffeli (Tuber Melanosporum), jonka muoto on hieman epätasainen. Tämä musta timantti käy kaikenlaiseen ruoanlaittoon, jossa haluat maustaa ruoan herkullisella ja ylellisellä tryffelillä. Suositeltu tarjoilutapa on viipaloida se ohuiksi siivuiksi annokseen juuri ennen tarjoilua.
Tryffeleitä on säilötty jo 1800-luvulta lähtien niiden rajallisen satokauden ja pitkien kuljetusaikojen takia. Säilötyn tryffelin aromit ovat kuitenkin jopa monitahoisempia kuin tuoreella tryffelillä, minkä takia huippukokitkin ovat kelpuuttaneet säilöttyjen tryffeleiden käytön omissa keittiöissään.

tryffelisieni, tryffelimehu, suola
tryffel svamp, tryffeljuice, salt

Lisätiedot

Paino 12 g (gramma)
Alkuperämaa

EAN KOODI: 3461953015751
TÄYSI LAATIKKO: 6

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *