Suodatimet

24 -tuotteet

  • hanhenmaksa bloc 130 g min
    21,60 sis Alv

    La Maison Godardin hanhenmaksa-bloc on valmistettu aidosta Périgord-hanhen maksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Hanhenmaksa-bloc on valmistettu tiilenmalliseen muotoon, johon tuotteen alkuperäinen ranskankielinen nimi ”bloc” viittaa. Blocissa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.

  • ankanpata jossa 50 ankanmaksa
    6,25 sis Alv

    La Maison Godardin perinteinen ankkapatee on korkealaatuinen foie gras -herkku Etelä-Ranskasta. Se sisältää 50 % valmistajan laadukasta ankanmaksa-blocia. Ankkapateessa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia aromeja tai lisä- ja säilöntäaineita.

  • villisikapate maustettu armagnacilla min
    4,30 sis Alv

    La Maison Godardin rustiikkinen armanjakilla maustettu villisikapatee on herkullinen valinta syksyn ja talven juhliin ja illanistujaisiin. Armanjakki korostaa hienosti riistan makua ja luo pateeseen sen ominaisen, miellyttävän aromin. Pateessa ei käytetä lainkaan turhia lisä- ja säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

  • maalaisterrini maust tryffelilla 3
    5,10 sis Alv

    La Maison Godardin aito tryffelillä maustettu maalaisteriini on täynnä rustiikkisia, ranskalaisia makuja. Porsaanlihasta ja -maksasta valmistettu terriini on maustettu aidolla mustatryffelillä, jota on tuotteesta 3 %.