Ekstraneitsytoliiviöljy, luomu, Cuvée Pauline, La Maison Alziari 500 ml

18,90

 luomu tuote

Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!

Alziari ekologisk extra virgin olivolja 0,5l cuvée PAULINE röd

tuotetunnus (SKU) 1144 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:

Kuvaus

La Maison Alziarin Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljyä on valmistettu jo sukupolvien ajan varovasti kerätyistä, hyvin nuorista oliiveista. Parhailta Euroopan alueilta kerättyjen luomuna tuotettujen oliivien lajikkeet ovat kuitenkin talon oma salaisuus. Oliivit kylmäpuristetaan tarkassa prosessissa, jonka aikana öljyn lämpötila ei nouse yli 27 asteen.
uvée Pauline -oliiviöljyn väri on raikkaan vihertävä ja tuoksussa on tuoretta ruohoa. Öljyn ensimmäinen havaittava maku on runsas vihreys, minkä jälkeen öljyn hyvin puhdas ”oliivimaisuus” pääsee valloilleen. Jälkimakuna öljyssä on vielä pientä pippurisuutta ja potkua. Öljyn happopitoisuus on alle 0,8 %.
Oliiviöljy säilyy hyvin metallisessa purkissaan, joka suojaa sitä niin valolta kuin kuljetuksen töyssyiltä. Purkista ei kuitenkaan irtoa minkäänlaista metallista makua itse öljyyn. Kuten laadukkaat viinitkin, oliiviöljyt eivät pidä lämpötilojen vaihtelusta. Tämän takia öljyä kannattaa säilyttää kaapin sisällä tai ainakin kauempana ikkunasta.

ekstra neitsytoliiviöljy
extra virgin olivolja

Lisätiedot

Paino 500 g (gramma)
Ean koodi: 3760171281192
Koko laatikko: 6

Energia: 3696kJ / 899kcal Rasva: 99.9g josta tyydyttynyttä: 14g Hiilihydratit: 0g josta sokeri: 0g Proteiini: 0g Suola: 0g Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *