Provence AOP -oliiviöljy, Chateau Virant, 3 l

75,00

Une huile entièrement Provençale!
Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin Provence AOP -oliiviöljy on palkittu Concours Général Agricole 2020 -kilpailun kultamitalilla. Tämä keskivahva ekstraneitsytoliiviöljy valmistetaan viiden lajikkeen sekoituksesta ja puristetaan heti keruun jälkeen tilan omalla puristamolla ja pullottamolla.
Öljystä voi maistaa vihreitä aromeja, kuten ruohoisuutta, vihreää tomaattia ja mantelisuutta. Tällä monisyisellä, tasapainoisella ja täyteläisellä öljyllä on pitkä suutuntuma, ja kevyt pippurisuus tekee öljystä keskivahvan. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi salaateille, kalalle ja lihalle sekä ruoanlaittoon.

Lisätiedot

Paino 3000 g
EAN KOODI: 3760081691913
KOKO LAATIKKO: 4

Sisältö: ekstra neitsytoliiviöljy
Innehål: extra virgin olivolja
Allergiat:

Energia: 3588.09kJ / 857kcal
Rasva: 100g
josta tyydyttynyttä: 14.27g
Hiilihydratit: 0g
josta sokeri: 0g
Proteiini: 0g
Suola: 0g
Kuitu:

tuotetunnus (SKU) 476 Osastot: , Avainsana tuotteelle
Valmistaja:

Kuvaus

Chateau Virantin Provence AOP -oliiviöljy on palkittu luokkansa parhaaksi Ranskan kansallisessa maataloustuotteiden kilpailussa. Se valmistetaan viidestä eri lajikkeesta: Salonenque ja Aglandau 85 %; Picholine, Grossane ja Verdale des Bouches-du-Rhône 15 %. Chateau Virant on paikallinen tuottaja, jonka jokainen sato on aina hieman erilainen. Tämän takia öljyn maku voi vaihdella jonkin verran vuodesta toiseen. Oliivit kerätään tuottajan omasta oliivitarhasta Provencessa ja kylmäpuristetaan saman tien, mikä takaa öljyn aromien ja antioksidanttien säilymisen. Nopea puristus myös pitää öljyn hapot mahdollisimman alhaisina.
Öljyn huomattavimmat aromit ovat tuore ruoho, tuoreet lehdet, vihreä tomaatti ja manteli. Kyseessä on monitahoinen, täyteläinen ja tasapainoinen ekstraneitsytoliiviöljy, jolla on pitkä suutuntuma. Se sopii käytettäväksi sellaisenaan sekä ruoanlaitossa. Öljyn aromit ja antioksidantit säilyvät parhaiten, kun öljyä ei kuumenna. Kokeile sitä niin salaateissa, vihannesten kanssa kuin kypsän ja raa’an kalan kanssa. Öljy sopii erinomaisesti myös vaalealle ja punaiselle lihalle, erityisesti karitsalle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio