Extra virgin -oliiviöljyjen tasting-lajitelma, Frantoio D’Orazio, 4x100 ml

29,50

Italialaisen Frantoio D’Orazion Monocultivar-lajitelmaan kuuluu neljä eri monovarietal-oliiviöljyä. Jokainen öljy on siis valmistettu vain yhdestä alueella kasvavasta lajikkeesta. Lajitelma on hieno ja korkealaatuinen läpileikkaus alueen perinteisiin oliivilajikkeisiin ja -öljyihin. Tässä on loistava lahja herkkusuille, itselleen tai toiselle.

tuotetunnus (SKU) 1497 Osastot: ,
Valmistaja:

Kuvaus

Lajitelmassa on neljä öljyä neljästä eri oliivilajikkeesta, ja jokainen on 100 ml lasipullossa.

1. Olio Extra Vergine d’Oliva Simone
Hieno oliiviöljy, joka on valmistettu jo antiikin aikana kasvaneesta Simone-oliivilajikkeesta. Sen harmoninen maku paljastaa vihreän ruohon, artisokan ja mantelin vivahteet. Tasapainoinen katkeruus ja kirpeys tekevät siitä täydellisen kumppanin carpacciolle, pastoille ja mereneläville.

2. Olio Extra Vergine d’Oliva Picholine
Evooleumin valitsi tämän öljyn yhdeksi maailman 100:ksi parhaaksi oliiviöljyksi vuonna 2023. Paikallisista Picholine-oliiveista puristetun öljyn maussa on keskitason intensiteetti. Sen hedelmäiset, kukkaiset, yrttiset, manteliset ja tomaattiset vivahteet korostavat täydellisesti kala-, liha- ja vihannesruokien makua.

3. Olio Extra Vergine d’Oliva Peranzana
Tässä upeassa Peranzana-oliiveista puristetussa öljyssä on vivahteita apulialaisten lehtimetsien viehättävistä tuoksuista, kuten ruohosta, artisokasta, yrteistä ja manteleista. Harmoninen, kevyen karvas ja kirpeä, sopii täydellisesti monenlaisiin ruokiin korostaen grillattujen kalojen ja lihojen makua.

4. Olio Extra Vergine d’Oliva Coratina
Coratina-oliiviöljy on puristettu samannimisistä oliiveista. Sen maussa on keskitason intensiteettiä ruohon ja lehtien vivahteilla. Se jättää suuhun hienostuneen katkeruuden ja mausteisuuden. Se sopii yhtä hyvin raakojen vihannesten kuin keittojenkin kanssa ja on erinomainen lisä voimakkaan makuisiin ruokiin.

Frantoio d’Orazion maistelulajitelman oliiviöljyt on valmistettu käsin poimituista oliiveista Italian Apuliassa (it. Puglia). Jokainen öljy on puristettu eri oliivilajikkeesta, jotka ovat kaikki ainutlaatuisia ja poikkeuksellisia luonteeltaan. Frantoio d’Orazion oliiviöljylajitelma avaa sinulle kiehtovan ja monipuolisen maailman apulialaisiin oliiviöljyihin. Apuliassa tuotetaan eniten extra virgin -oliiviöljyjä koko maailmassa.

Aineosat: ekstra neitsytoliiviöljy

Innehåll: extra virgin olivolja

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 400 g (gramma)
Alkuperämaa

KPL LAATIKOSSA: 12
dorazio extra virgin oliivioljy tasting box 4 x 100ml

Extra virgin -oliiviöljyjen tasting-lajitelma, Frantoio D’Orazio, 4x100 ml

29,50