Kuvaus
Kondiittorimestari Clément Faugier loi alun perin vuonna 1885 suositun reseptin kastanjatahnalle, joka tunnetaan Ranskassa yleisesti nimellä ”Crème de marrons de l’ardèche”. Kyseisestä kastanjalevitteestä tulikin kestosuosikki niin aamiaiselle kuin iltapäivän goûter-välipalahetkelle.
Kastanjatahnassa yhdistyvät rouhitut sokerikuorrutetut kastanjat (marrons glacés), höyrytetyt kastanjat, siirappi, sokeri ja vanilja luoden herkullisen ja vertaansa vailla olevan kastanjatahnan. Kokeile kastanjatahnaa esimerkiksi jukurttiin tai rahkaan sekoitettuna tai sellaisenaan leivän, sokerikakun tai suklaakakun päällä. Kastanjatahna sopii myös loistavasti erilaisten hedelmien kanssa. Jos haluat kokea oikein autenttisen ranskalaisen makuelämyksen, kuorruta crêppisi, vohvelisi tai patonginpalasi kastanjatahnalla! Se sopii myös loistavasti leivontaan maustamaan esimerkiksi kohokkaat, vanukkaat, fondantit, jäätelöt ja vaikka piiraat.
Tuotearvioita ei vielä ole.