Kastanjat ja pähkinät

Kastanjoiden ja pähkinöiden valikoimistamme löydät aidot eurooppalaiset pähkinätuotteet, kuten eri tavoin säilötyt ranskalaiset kastanjat sekä aidot piemontelaiset paahdetut hasselpähkinät. Kokeile niitä monipuolisesti leivonnassa!

9 -tuotteet

  • Piedmonten paahdettu hasselpähkinä IGP 200g
    10,50

    Piemonten paahdetut hasselpähkinät, IGP 200 g

    Lisää ostoskoriin
  • nuove mandorle shop 2020 sgusciate min
    3,80

    Filippo Cea -kuoritut mantelit ovat ihanteellisia luonnollisista manteleista nauttiville. Se soveltuu kaikkiin käyttötarkoituksiin ruoanlaitossa ja leivonnaisissa, erinomainen paahdettujen jyvien ja nougatien valmistukseen.

    Lisää ostoskoriin
  • nuove mandorle shop 2020 pelate min
    3,80

    Donna Francescan Filippo Cea -lajikkeen kokonaiset kuoritut mantelit ovat luonnollinen ja korkealaatuinen raaka-aine ruoanlaittoon ja leivontaan. Ne sopivat myös täydellisesti paahtamiseen ja nougat’n valmistukseen.

    Käsin kuoritut mantelit eroavat muista kaupan hyllyiltä löytyvistä manteleista niiden marmorinvalkoisen värin, rapeutensa ja hienovaraisen arominsa ansiosta.

    Lisää ostoskoriin
  • kastanjalevite 1kg
    9,50

    Kastanjalevite eli kastanjatahna on suosittu lisuke niin aamiaisella kuin iltapäivän välipalahetkellä Ranskassa. Clément Faugier’n kastanjalevitteen resepti ei ole muuttunut vuosisatojenkaan saatossa, ja sen valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia. Kokeile tätä herkullista makeaa levitettä suoraan sellaisenaan esimerkiksi leivällä, hedelmän kanssa tai rahkassa tai leivonnassa. Kilon pakkaus riittää pidemmäksikin aikaa tai isommalle porukalle!

    Lue Lisää
  • kastanjapurae min
    5,25

    Ranskalaisen kastanjoihin erikoistuneen Clément Faugier’n kastanjasose on perinteinen, makeuttamaton pelkistä kastanjoista ja vedestä soseutettu pyree. Se sopii sellaisenaan erilaisten liha- ja siipikarjaruokien lisukkeeksi sekä leivontaan

    Lue Lisää
  • Kokonaiset kastanjat vedessä g
    7,50

    Ranskalaisen kastanjoihin erikoistuneen Clément Faugier’n kokonaiset kastanjat vedessä on ensin keitetty ja sen jälkeen säilötty kokonaisina veteen. Kokonaiset kastanjat voi itse esimerkiksi paistaa lisukkeeksi tai käyttää erilaisissa lihapadoissa. Soseuttamalla kastanjoista saa maukkaan lisukkeen niin liha- kuin siipikarjaruoille tai esimerkiksi täytteen jälkiruokiin ja leivontaan.

    Lue Lisää
  • kastanja tuubi
    2,50

    Kastanjalevite eli kastanjatahna on suosittu levitettävä herkku niin aamiaisella kuin iltapäivän välipalahetkellä Ranskassa. Clément Faugier’n kastanjatahnan resepti ei ole muuttunut vuosisatojen saatossa, ja sen valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia. Kokeile tätä herkullista makeaa tahnaa suoraan sellaisenaan esimerkiksi leivällä, hedelmän kanssa tai rahkassa tai leivonnassa! Kätevää tuubipakkausta on helppo käyttää ja säilyttää.

    Lue Lisää
  • pistachio nuts
    3,90

    Italialaisen D. Barberon kokonaiset paahdetut pistaasipähkinät ovat arvostettua Bronte-lajiketta (“Pistacchio Verde di Bronte”), joka kasvaa tuliperäisellä maaperällä Sisiliassa Etnan kupeessa. Tuliperäinen kasvualusta antaa pistaaseille niiden tunnusomaisen maun. Pähkinöillä on myös PDO-alkuperäissertifikaatti, mikä takaa niin aitouden.

    Lue Lisää
  • nuove mandorle shop 2020 tostate min
    3,80

    Donna Francescan paahdetut mantelit kuoritaan käsin ja paahdetaan matalassa lämpötilassa uunissa talon oman extra virgin -oliiviöljyn kanssa. Sen jälkeen ne suolataan kevyesti merisuolalla. Nämä Filippo Cea -lajikkeen mantelit tarjoavat valloittavan makuelämyksen ja sopivat etenkin aperitiiviksi kuohuviinin, hanaoluiden ja gin tonicin kera.

    Lue Lisää