Kastanjalevite 1kg

9,50

Kastanjalevite eli kastanjatahna on suosittu lisuke niin aamiaisella kuin iltapäivän välipalahetkellä Ranskassa. Clément Faugier’n kastanjalevitteen resepti ei ole muuttunut vuosisatojenkaan saatossa, ja sen valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia. Kokeile tätä herkullista makeaa levitettä suoraan sellaisenaan esimerkiksi leivällä, hedelmän kanssa tai rahkassa tai leivonnassa. Kilon pakkaus riittää pidemmäksikin aikaa tai isommalle porukalle!

tuotetunnus (SKU) 4458 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Kondiittorimestari Clément Faugier loi alun perin vuonna 1885 suositun reseptin tälle kastanjalevitteelle, joka tunnetaan Ranskassa yleisesti nimellä ”Crème de marrons de l’ardèche”. Kyseisestä kastanjalevitteestä tulikin kestosuosikki niin aamiaisella kuin iltapäivän goûter-välipalahetkellä.
Kastanjalevitteessä yhdistyvät juuri optimaalisella tavalla rouhitut sokerikuorrutetut kastanjat (marrons glacés), höyrytetyt kastanjat, siirappi, sokeri ja vanilja luoden herkullisen ja vertaansa vailla olevan kastanjalevitteen. Kokeile sitä esimerkiksi jukurttiin tai rahkaan sekoitettuna tai sellaisenaan leivän, sokerikakun tai suklaakakun päällä. Kastanjalevite sopii myös loistavasti erilaisten hedelmien kanssa. Jos haluat kokea oikein autenttisen ranskalaisen makuelämyksen, kuorruta crêppisi, vohvelisi tai patonginpalasi kastanjalevitteellä! Se sopii myös loistavasti leivontaan maustamaan esimerkiksi kohokkaat, vanukkaat, fondantit, jäätelöt ja vaikka piiraat.

kastanja, sokeri, sokeroidut kastanjamurut, vesi, glukoosisiirappi, luonnonmukainen aromi
kastanj, socker, kanderade kastanjer, vatten, glukos sirap, organisk smak

Lisätiedot

Paino 992 g (gramma)
Ean koodi: 0022314010018
Koko laatikko: 12

Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu: 1,9g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *