Kuvaus
Kondiittorimestari Clément Faugier loi alun perin vuonna 1885 suositun reseptin tälle kastanjalevitteelle, joka tunnetaan Ranskassa yleisesti nimellä ”Crème de marrons de l’ardèche”. Kyseisestä kastanjalevitteestä tulikin kestosuosikki niin aamiaisella kuin iltapäivän goûter-välipalahetkellä.
Kastanjalevitteessä yhdistyvät juuri optimaalisella tavalla rouhitut sokerikuorrutetut kastanjat (marrons glacés), höyrytetyt kastanjat, siirappi, sokeri ja vanilja luoden herkullisen ja vertaansa vailla olevan kastanjalevitteen. Kokeile sitä esimerkiksi jukurttiin tai rahkaan sekoitettuna tai sellaisenaan leivän, sokerikakun tai suklaakakun päällä. Kastanjalevite sopii myös loistavasti erilaisten hedelmien kanssa. Jos haluat kokea oikein autenttisen ranskalaisen makuelämyksen, kuorruta crêppisi, vohvelisi tai patonginpalasi kastanjalevitteellä! Se sopii myös loistavasti leivontaan maustamaan esimerkiksi kohokkaat, vanukkaat, fondantit, jäätelöt ja vaikka piiraat.
Tuotearvioita ei vielä ole.