Ranskalaisen kastanjoihin erikoistuneen Clément Faugier’n kokonaiset kastanjat vedessä on ensin keitetty ja sen jälkeen säilötty kokonaisina veteen. Kokonaiset kastanjat voi itse esimerkiksi paistaa lisukkeeksi tai käyttää erilaisissa lihapadoissa. Soseuttamalla kastanjoista saa maukkaan lisukkeen niin liha- kuin siipikarjaruoille tai esimerkiksi täytteen jälkiruokiin ja leivontaan.
Kokonaiset kastanjat vedessä 439g
7,50
Kuvaus
Kastanjat ovat suosittu ainesosa ranskalaisessa keittiössä, ja niitä käytetään hyvin monipuolisesti niin suolaisissa ruoissa kuin makeissa. Keitetyt kokonaiset kastanjat vedessä voi käyttää sellaisenaan esimerkiksi paistamalla lisukkeeksi lihalle tai lisäämällä erilaisiin pataruokiin. Leivonnassa sen mahdollisuudet ovatkin rajattomat, etenkin kun ne soseuttaa. Leivonnaisten lisäksi kastanjasose maistuu ihanalta esimerkiksi suklaamoussessa. Kastanja on myös maistuva ja sesonkiin sopiva ainesosa joulupöydän herkuille!
kastanja, vesi
kastanj, vatten
Lisätiedot
Paino | 440 g (gramma) |
---|
Koko laatikko: 24
Energia: 445kJ / 105kcal Rasva: 1.2g josta tyydyttynyttä: 0.44g Hiilihydratit: 20g josta sokeri: 4g Proteiini: 1.7g Suola: <0.01g Kuitu: 3.9g
Tuotearvioita ei vielä ole.