Sardiineja maust. chilillä ja sitruunalla 115g

Sardiner med chili och citron 115g

5,50

Un festival d’arômes plein de couleurs!

Tulisuuden ystäville sopivat täydellisesti la belle-iloisen chilillä ja sitruunalla maustetut sardiinit oliiviöljyyn säilöttyinä. Kahta eri chilipaprikaa ei ole käytetty liikaa nii, että ne peittäisivät makuja, vaan niitä on juuri sopivasti uusien aromien esiin tuomiseksi. Kokeile vaikka bruschetalla, lasagnessa tai pitsan päällä!

Lisätiedot

Paino115 g
EAN KOODI: 3660088116733
KOKO LAATIKKO: 20

Sisältö: Sardiini, extra neitsytoliiviöljy, sitruuna, vesi, punainen ja vihreä chili, väkiviinaetikka, suola, mausteet, perunatärkkelys.
Innehål: Sardin, extra jungfruolja, citron, vatten, röd och grön chili, spritvinäger, vinäger, salt, kryddor, potatisstärkelse.
Allergiat: kala

Energia: 1312kJ / 317kcal
Rasva: 27,6g
josta tyydyttynyttä: 5,49g
Hiilihydratit: 0,4g
josta sokeri: 0,4g
Proteiini: 16,3g
Suola: 0,5g
Kuitu:

tuotetunnus (SKU) 4432 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Chilillä ja sitruunalla maustetut sardiinit ovat makumaailmaltaan voimakkaita mutta ei liian tulisia. Kaksi eriväristä chilipaprikaa tuovat sardiineihin väriä ja lisäaromeja sitruunan tuodessa hedelmäisyyttä ja oliiviöljyn pyöristäessä kokonaisuutta. Tuotteessa ei ole käytetty mitään ylimääräistä tai synteettistä, ja kaikki maut tulevat suoraan puhtaista raaka-aineista. Kokeile ja ihastu tähän pikanttiin ranskalaiseen herkkuun!