Sardiineja maust. chilillä ja sitruunalla 115g

5,50

Sardiner med chili och citron 115g

Un festival d’arômes plein de couleurs!

Tulisuuden ystäville sopivat täydellisesti la belle-iloisen chilillä ja sitruunalla maustetut sardiinit oliiviöljyyn säilöttyinä. Kahta eri chilipaprikaa ei ole käytetty liikaa nii, että ne peittäisivät makuja, vaan niitä on juuri sopivasti uusien aromien esiin tuomiseksi. Kokeile vaikka bruschetalla, lasagnessa tai pitsan päällä!

Sisältö Sardiini, extra neitsytoliiviöljy, sitruuna, vesi, punainen ja vihreä chili, väkiviinaetikka, suola, mausteet, perunatärkkelys.
Innehål Sardin, extra jungfruolja, citron, vatten, röd och grön chili, spritvinäger, vinäger, salt, kryddor, potatisstärkelse.
Allergiat kala

Energia 1312kJ / 317kcal
Rasva 27,6g
josta tyydyttynyttä 5,49g
Hiilihydratit 0,4g
josta sokeri 0,4g
Proteiini 16,3g
Suola 0,5g
Kuitu

tuotetunnus (SKU) 4432 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Chilillä ja sitruunalla maustetut sardiinit ovat makumaailmaltaan voimakkaita mutta ei liian tulisia. Kaksi eriväristä chilipaprikaa tuovat sardiineihin väriä ja lisäaromeja sitruunan tuodessa hedelmäisyyttä ja oliiviöljyn pyöristäessä kokonaisuutta. Tuotteessa ei ole käytetty mitään ylimääräistä tai synteettistä, ja kaikki maut tulevat suoraan puhtaista raaka-aineista. Kokeile ja ihastu tähän pikanttiin ranskalaiseen herkkuun!

Sardiineja maustettu chilillä ja sitruunalla 115g

Sardiineja maust. chilillä ja sitruunalla 115g

5,50