Valmista helposti tyylikäs illallinen italialaisen Veneria Cascinan Carnaroli risottoriisistä ja ranskalaisen Chambom & Marrelin kuivatuista herkkutateista.
Miksi tyytyä valmiisiin sekoituksiin, kun voit valmistaa aidon, maukkaan sienirisoton kotona näillä raaka-aineilla?
Carnaroli-riisilajike tunnetaan nimellä “riisin kaviaari”. Carnarolilla risotto valmistuu näillä ohjeilla täydellisen kermaiseksi ja herkkutatit tuovat risottoon täyteläisen ja maanläheisen maun.
Tämän gourmet-ruoan valmistaminen on niin yksinkertaista kuin se voi olla. Se vaatii vain kokilta tarkkaavaisuutta:
- Liota herkkutatit vedessä tunnin ajan ja valuta sitten vesi pois.
- Kypsennä hienonnettu sipuli pannulla oliiviöljyssä ja lisää riisi ja valkoviini.
- Sekoita herkkutatit riisin joukkoon.
- Lisää kanalientä -Älä jätä risottoa yksin niin onnistut varmasti!
- Lisää lopuksi mascarponejuustoa, voita, parmesaanijuustoa ja sitruunankuorta. Anna risoton levätä hetki.
- Mausta mustapippurilla ja suolalla maun mukaan.
Reseptissä ei ole monimutkaisia vaiheita, ei keinotekoisia makuja – vain rehellistä ruokaa.