Kieli

Carnaroli Herkkutattirisottoriisi

Valmista helposti tyylikäs illallinen italialaisen Veneria Cascinan Carnaroli risottoriisistä ja ranskalaisen Chambom & Marrelin kuivatuista herkkutateista.

 

Miksi tyytyä valmiisiin sekoituksiin, kun voit valmistaa aidon, maukkaan sienirisoton kotona näillä raaka-aineilla?

 

Carnaroli-riisilajike tunnetaan nimellä “riisin kaviaari”. Carnarolilla risotto valmistuu näillä ohjeilla täydellisen kermaiseksi ja herkkutatit tuovat risottoon täyteläisen ja maanläheisen maun.

 

Tämän gourmet-ruoan valmistaminen on niin yksinkertaista kuin se voi olla. Se vaatii vain kokilta tarkkaavaisuutta:

  1. Liota herkkutatit vedessä tunnin ajan ja valuta sitten vesi pois.
  2. Kypsennä hienonnettu sipuli pannulla oliiviöljyssä ja lisää riisi ja valkoviini.
  3. Sekoita herkkutatit riisin joukkoon.
  4. Lisää kanalientä -Älä jätä risottoa yksin niin onnistut varmasti!
  5. Lisää lopuksi mascarponejuustoa, voita, parmesaanijuustoa ja sitruunankuorta. Anna risoton levätä hetki.
  6. Mausta mustapippurilla ja suolalla maun mukaan.

 

Reseptissä ei ole monimutkaisia vaiheita, ei keinotekoisia makuja – vain rehellistä ruokaa.