Chili – savupaprika katkarapu spagetti

2:lle hengelle

2 rkl viinirypäleensiemenöljyä
1/2 tl sweet savupaprikaa
1-2 dl katkarapuja (kypsiä, jos pakastettuja niin sulata ensin)
Sekoita öljy ja savupaprika hyvin kulhossa. Lisää katkaravut
ja jätä marinoitumaan.
1 rkl pieneksi hakattua punaista chiliä
1 rkl pieneksi hakattu valkosipulia
Kuullota chili ja valkosipuli öljyssä pannulla miedolla lämmöllä.
n. 100g Morellin spagettia / henkilö

Keitä spagetti kypsäksi runsaassa suolatussa vedessä.
Lisää katkarapu liemineen valkosipulin ja chilin joukkoon
pannulle. Paista kevyesti. Lisää spagetti ja sekoita.

Annostele ja koristele esim. rucolan versoilla.
Lisää halutessasi suolankukkaa – maun mukaan.

Tästä tulee kohtuullisen tulinen, lapsillekin maistuva.
Oman maun mukaan chiliä ja valkosipulia voi lisätä.
Kokeile myös raakoja ravunpyrstöjä.
Paista ne kypsiksi ohjeen mukaisesti.

laura
DeliDelin Laura on kokki ja intohimoinen reseptien kokeilija jo 20 vuotta.
fiFI