2:lle hengelle
2 rkl viinirypäleensiemenöljyä
1/2 tl sweet savupaprikaa
1-2 dl katkarapuja (kypsiä, jos pakastettuja niin sulata ensin)
Sekoita öljy ja savupaprika hyvin kulhossa. Lisää katkaravut
ja jätä marinoitumaan.
1 rkl pieneksi hakattua punaista chiliä
1 rkl pieneksi hakattu valkosipulia
Kuullota chili ja valkosipuli öljyssä pannulla miedolla lämmöllä.
n. 100g Morellin spagettia / henkilö
Keitä spagetti kypsäksi runsaassa suolatussa vedessä.
Lisää katkarapu liemineen valkosipulin ja chilin joukkoon
pannulle. Paista kevyesti. Lisää spagetti ja sekoita.
Annostele ja koristele esim. rucolan versoilla.
Lisää halutessasi suolankukkaa – maun mukaan.
Tästä tulee kohtuullisen tulinen, lapsillekin maistuva.
Oman maun mukaan chiliä ja valkosipulia voi lisätä.
Kokeile myös raakoja ravunpyrstöjä.
Paista ne kypsiksi ohjeen mukaisesti.