Suolat

Suodatimet
Tehty
 • harmaa merisuola
  3,90

  Le Paludier de Guéranden karkea, puhdistamaton harmaa merisuola, ”sel de Guérande” on valmistettu Guéranden kylästä kerätystä Atlantin merisuolasta. Luonnollisesti harmaa ja lisäaineeton merisuola täyttää paikallisille tuotteille myönnettävän IGP-sertifioinnin vaatimukset. Kokeile sitä esimerkiksi graavauksessa tai vihannesten keittovedessä!

 • harmaa merisuola
  3,90

  Le Paludier de Guéranden hieno, puhdistamaton harmaa merisuola, ”sel de Guérande” on valmistettu Guéranden kylästä kerätystä Atlantin karkeasta merisuolasta. Luonnollisesti harmaa ja lisäaineeton jauhettu merisuola täyttää paikallisille tuotteille myönnettävän IGP-sertifioinnin vaatimukset ja on ihanteellinen lisä kaikille ruoille. Se sopii loistavasti myös pöytäsuolaksi.

 • kreikkalainen merisuolaja ja kreetalaiset yrtit 150g
  4,80

  Maailman suosituin gourmet suola. Salaatiin. grilaukseen. kalaan… Guerandista

 • Kreikkalainen merisuolapakkaus 4 parasta mauste ja yrttisuolaa 4x80g
  9,50

  Maailman suosituin gourmet suola. Salaatiin. grilaukseen. kalaan… Guerandista

 • Kreikkalainen pyökkisavustettu merisuola 150g
  4,80

  Maailman suosituin gourmet suola. Salaatiin. grilaukseen. kalaan… Guerandista

 • suolankukka 125g
  6,55

  Suolankukka on todellinen gourmet-sormisuola, joka kerätään herkässä keruuprosessissa suola-altaan pinnalta. Kuivauksen jälkeen suolankukkaa ei enää käsitellä mitenkään. Guéranden alueella tuotettu suolankukkaa, ”fleur de sel de Guérande” pidetään maailman arvostetuimpana suolankukkana. Sen erityinen maku ja rakenne tuovat parhaat puolet esiin kaikista ruoista. Se on myös ihanteellinen viimeinen ripaus liharuuan, salaatin tai esimerkiksi hanhenmaksan kruunaamiseksi.

 • tryffelisuola 50g 1
  6,50

  Karkea tryffelisuola on ylellinen sormisuola, jolla viimeistelet esimerkiksi liharuoat, pastat sekä omeletit. Tryffeleihin erikoistuneen ranskalaisen Maison Pébeyren maustettu suola sisältää aitoa kesätryffeliä, joka on yksi Euroopan arvostetuimmista tryffelilajikkeista. Kokeile ja ihastu!