Kakut

DeliDelin kakkuvalikoimaan sisältyy niin kausituotteita kuin kakkuja ympäri vuoden sopivaan herkutteluun. Nautiskele esimerkiksi pähkinäisillä ja lisäaineettomilla italialaisilla kakuilla tai perinteisillä ranskalaisilla madeleine-kakkusilla. Joulun alla valikoimiimme ilmestyvät perinteiset ja korkealaatuiset taikinajuureen leivotut panettonet.

6 -tuotteet

  • barbero minikakku manteli 80g min
    5,50

    Italialaisen D. Barberon mantelinen minikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lisää ostoskoriin
  • barbero minikakku manteli 300g min
    15,50

    Italialaisen D. Barberon mantelikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakkua makeuttavat myös aprikoosit ja akaasiahunaja. Mantelikakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lisää ostoskoriin
  • barberon panettone classico 750g
    19,90

    Yksi italialaisen keittiön tunnetuimmista jouluklassikoista on panettone-joulukakku. D. Barberon klassinen panettone valmistetaan vain ensiluokkaisista raaka-aineista perinteisellä menetelmällä taikinajuureen. Tyylikäs pakkaus tekee siitä loistavan tuliaisen joulupöytään ja muutenkin kauniin osan joulun jälkiruokapöytää.

    Lue Lisää
  • barberon panettone classico peltipurkissa 750g
    26,80

    Yksi italialaisen keittiön tunnetuimmista jouluklassikoista on panettone-joulukakku. D. Barberon klassinen panettone valmistetaan vain ensiluokkaisista raaka-aineista perinteisellä menetelmällä taikinajuureen. Panettone on pakattu tyylikkääseen vanhanajan peltipurkkiin, mikä tekee siitä loistavan tuliaisen joulupöytään ja muutenkin kauniin osan joulun jälkiruokapöytää. Panettone myös säilyy purkissaan hyvin, jos kakku ei päädy parempiin suihin heti ensimmäisellä aterialla.

    Lue Lisää
  • barbero minikakku suklaa ja hasselpahkina 80g min
    5,50

    D. Barberon hasselpähkinäinen ja suklaalla viimeistelty minikakku on kokonaan ilman vehnäjauhoja leivottu herkullisen pehmeä pähkinäkakku. Se sisältää hasselpähkinää jopa 40 % ja tummasuklaahippuja. Nocciolina-minikakku on leivottu vain puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lue Lisää
  • barbero minikakku suklaa ja hasselpahkina 300g min
    15,50

    Italialaisen D. Barberon hasselpähkinä-suklaakakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää piemontelaisia hasselpähkinöitä jopa 40 %. Kakkua makeuttavat myös ihanat suklaahiput. Hasselpähkinä-suklaakakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lue Lisää