Italialaisen D. Barberon mantelinen minikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.
Barbero minikakku manteli 80g
5,50
Kuvaus
D. Barbero on jo 1800-luvulla perustettu perheyritys, joka on erikoistunut perinteiseen torrone-nougat’n ja suklaiden valmistamiseen. Valmistajan tuotteissa käytetään aina paikallisia ja korkealaatuisia raaka-aineita.
D. Barberon tuoteperheeseen kuuluvat myös Pasticceria Fratelli Panzinin käsintehdyn leipomukset. Panzinin valikoimien lippulaiva on käsin tehdyt, perinteiset Nocciolina-pähkinäkakut.
Kakku voi sisältää jäämiä vehnäjauhosta, muista pähkinöistä (hasselpähkinä) ja maidosta. Kakussa ei ole käytetty lainkaan keinotekoisia säilöntä- tai lisäaineita.
Lisätiedot
Paino | 80 g |
---|
Koko laatikko: 18
Energia: Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:
Tuotearvioita ei vielä ole.