Ankankoivet 4-5kpl 1350g

Ankconfit

19,50

DeliDelin periranskalaiset säilötyt ankankoivet ovat pala luksusta ruokapöytään, niin arkeen kuin juhlaan. Valmisteen ankat on kasvatettu vastuullisesti ja pakkosyöttämättä hitaasti omassa tahdissaan. Ankat saavat elää ulkona, ja niitä ruokitaan vain GMO-vapailla maissinjyvillä ilman antibiootteja. Tämäntyyppinen kasvatus on käytössä vain alle 5 %:ssa ranskalaisesta tuotannosta.

Lisätiedot

Paino 1750 g
Mitat 15 × 15 × 10.5 cm
EAN KOODI: 6430035192564
KOKO LAATIKKO: 8

Sisältö: Ankankoivet (Ranska), ankanrasva, suola
Innehål: Anklår (Frankrike), ankfett, salt
Allergiat:

Energia: 360kcal, kj=1493kj
Rasva: 30%
josta tyydyttynyttä: 9,9g
Hiilihydratit: <0,1%
josta sokeri: <0,1%
Proteiini: 22%
Suola: 1,7%
Kuitu: <0,4%

tuotetunnus (SKU) 256 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:

Kuvaus

DeliDelin ankankoivet ovat peräisin perinteisestä ranskalaisesta maalaisankkarodusta, jolle on tyypillistä verkkainen kasvuvauhti. Se on myös hyvin tunnistettava mustasta ja valkoisesta väristään.
Ankkojen kasvatukselle on myönnetty hyvin tarkkaan säädelty ja valvottu Label Rouge -sertifikaatti. Sen mukaan ankkojen tulee olla perinteistä maalaisrotua, niiden ruokinnassa ei saa käyttää geenimanipuloitua rehua eikä ankoille saa syöttää antibiootteja. Ankkoja saa lihottaa ainoastaan perinteisin menetelmin ulkona kasvattaen ja lounaisranskalaisella maissilla syöttäen. Sertifikaatti takaa siis hyvin korkealaatuisen ja eettisen lihatuotannon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio