Ankankoivet 4-5kpl

(2 tuotearviota)

22,50

Ankconfit

DeliDelin periranskalaiset säilötyt ankankoivet ovat pala luksusta ruokapöytään, niin arkeen kuin juhlaan. Valmisteen ankat on kasvatettu vastuullisesti ja pakkosyöttämättä hitaasti omassa tahdissaan. Ankat saavat elää ulkona, ja niitä ruokitaan vain GMO-vapailla maissinjyvillä ilman antibiootteja. Tämäntyyppinen kasvatus on käytössä vain alle 5 %:ssa ranskalaisesta tuotannosta.

tuotetunnus (SKU) 256 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Valmistaja:

Kuvaus

DeliDelin ankankoivet ovat peräisin perinteisestä ranskalaisesta maalaisankkarodusta, jolle on tyypillistä verkkainen kasvuvauhti. Se on myös hyvin tunnistettava mustasta ja valkoisesta väristään.
Ankkojen kasvatukselle on myönnetty hyvin tarkkaan säädelty ja valvottu Label Rouge -sertifikaatti. Sen mukaan ankkojen tulee olla perinteistä maalaisrotua, niiden ruokinnassa ei saa käyttää geenimanipuloitua rehua eikä ankoille saa syöttää antibiootteja. Ankkoja saa lihottaa ainoastaan perinteisin menetelmin ulkona kasvattaen ja lounaisranskalaisella maissilla syöttäen. Sertifikaatti takaa siis hyvin korkealaatuisen ja eettisen lihatuotannon.

Ankankoivet (Ranska), ankanrasva, suola
Anklår (Frankrike), ankfett, salt

Lisätiedot

Paino 1280 g
Mitat 15 × 15 × 10,5 cm
Ean koodi: 6430035192564
Koko laatikko: 8

Energia: 360kcal, kj=1493kj Rasva: 30% josta tyydyttynyttä: 9,9g Hiilihydratit: <0,1% josta sokeri: <0,1% Proteiini: 22% Suola: 1,7% Kuitu: <0,4%

2 arviota tuotteelle Ankankoivet 4-5kpl

  1. Fredrik (varmistettu kirjoittaja)

    Prisvärda. Snabb leverans per post.

  2. Johanna Halinen (varmistettu kirjoittaja)

    Ehdottoman hyvää, parasta lihaa mitä on syönyt. Säilykkeenä ihanteellinen varastossa aina olla.
    Ihana lahja vietäväksi ja helppo ja nopea juhlaruoka itse laitettavaksi.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.