Gigli pasta 500g

5,80

Gigli on tyypillinen toscanalainen pastalaji, joka valmistetaan toscanalaisesta durum-vehnästä perinteiseen artesaanitapaan. Gigli-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Gigli-pastan keittoaika on vain 4 minuuttia, ja se sopiikin erityisen hyvin nopeasti valmistettaviin kasvis- tai lihapohjaisiin annoksiin.

Lisätiedot

Paino 500 g
EAN KOODI: 8009167012125
KOKO LAATIKKO: 12

Sisältö: durumvehnä, vesi
Innehål: durumvete, vatten
Allergiat: durumvehnä

Energia: 1499kJ / 353kcal
Rasva: 1.5g
josta tyydyttynyttä: 0,3g
Hiilihydratit: 72,2g
josta sokeri: 3,1g
Proteiini: 12g
Suola: 0,005g
Kuitu: 3g

tuotetunnus (SKU) 2248 Osastot: ,
Valmistaja:

Kuvaus

Antico Pastificio Morelli on perinteisen pastanvalmistuksen oppeja kunnioittava toscanalainen pastavalmistaja, joka aloitti jo vuonna 1860. Tehdas on tunnettu ensiluokkaisista pastoistaan, joissa käytettään hyväksi vehnänjyvän alkio.
Vehnänalkio on jyvän osa, jossa on säilyneenä vehnän parhaat vitamiinit sekä kasviproteiinit. Morellin käsityöperinteisiin nojaava jauhojen jauhamistapa säilöö monista muista valmistajista poiketen vehnänalkion, joka luo pastaan myös sen ainutlaatuisen maun.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio