Tilauksesi lähtee 1-2 päivän sisällä*
*jos kaikki tuotteet ovat varastossa
Lähipaketti nyt alk. 5,89€ (norm.6,90€)
Toimitus kotiin alk. 9,90€ (norm.13€)
ILMAINEN POSTI TAI MATKAHUOLTOPAKETTI
YLI 60€ TILAUKSIIN

Kesätryffelimajoneesi 180g

8,60

Niin burgeri, pihvi kuin ranskanperunatkin nousevat aivan uudelle tasolle, kun tarjoilet ne tryffelimajoneesin kanssa. Tryffelituotteisiin erikoistuneen Maison Pébeyren tryffelimajoneesi sisältää aitoa kesätryffeliä, joka tuo majoneesiin herkullisen ja ylellisen aromin.

Referenssi: 9161 Osastot: , Ean koodi: 3444930000742 Sisältää: Auringonkukkaöljy, kanamunankeltuainen, Dijon-sinappi (sinapinsiemenet, etikka, vesi, suola), öljy ja aromi musta 6% (auringonkukkaöljy, aromi), öljy ja aromi valkoinen tryffelii 6% (auringonkukkaöljy, aromi), musta tryffeli paloja (tuber melanosporum) 3%, vesi, valkoviinietikka, sitruuna, suola. Allergiat: sinappi, kananmuna, valkoviini (sulfitti)
Jaa ystävien kesken
Valmistaja:

Kuvaus

Maison Pébeyren kesätryffelimajoneesi valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista, yhden ollessa aito kesätryffeli. Pohjassa käytetään auringonkukkaöljyä. Tuotteessa ei käytetä lainkaan keinotekoisia aromeja tai lisä- ja säilöntäaineita. Kokeile tryffelimajoneesia kuten tavallistakin majoneesia esimerkiksi lihojen, kalojen tai vihannesten kanssa. Eron kyllä huomaa!

Lisätiedot

Paino 180 g