Niin burgeri, pihvi kuin ranskanperunatkin nousevat aivan uudelle tasolle, kun tarjoilet ne tryffelimajoneesin kanssa. Tryffelituotteisiin erikoistuneen Maison Pébeyren tryffelimajoneesi sisältää aitoa kesätryffeliä, joka tuo majoneesiin herkullisen ja ylellisen aromin.
Kesätryffelimajoneesi 180g
8,60
Kuvaus
Maison Pébeyren kesätryffelimajoneesi valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista, yhden ollessa aito kesätryffeli. Pohjassa käytetään auringonkukkaöljyä. Tuotteessa ei käytetä lainkaan keinotekoisia aromeja tai lisä- ja säilöntäaineita. Kokeile tryffelimajoneesia kuten tavallistakin majoneesia esimerkiksi lihojen, kalojen tai vihannesten kanssa. Eron kyllä huomaa!
Aineosat: Auringonkukkaöljy, kanamunankeltuainen, Dijon-sinappi (sinapinsiemenet, etikka, vesi, suola), öljy ja aromi musta 6% (auringonkukkaöljy, aromi), öljy ja aromi valkoinen tryffelii 6% (auringonkukkaöljy, aromi), musta tryffeli paloja (tuber melanosporum) 3%, vesi, valkoviinietikka, sitruuna, suola.
Innehåll: Solrosolja, kycklingäggula, dijonsenap (senapsfrö, vinäger, vatten, salt), olja och arom svart 6% (solrosolja, arom), olja och arom vit tryffel 6% (solrosolja, arom), svarta tryffelbitar (knoll melanosporum) 3 %, vatten, vit vinäger, citron, salt.
Mahdolliset allergeenit: sinappi, kananmuna, valkoviini (sulfitti)
Ravintosisältö:
Energia:
Rasva:
josta tyydyttynyttä:
Hiilihydratit:
josta sokeri:
Proteiini:
Suola:
Kuitu:
3 arviota tuotteelle Kesätryffelimajoneesi 180g
Lisätiedot
Paino | 180 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 3444930000742 |
Suvi (varmistettu kirjoittaja) –
Todella hyvänmakuinen majoneesi!
Pieni purkki, mutta hintansa väärti. Toistaiseksi kokeiltu vasta halloumin kanssa.
Lauri (varmistettu kirjoittaja) –
Ihan törkeen hyvää, erityisesti ranskalaisten kanssa!
Heikki Halonen (varmistettu kirjoittaja) –
Olen käyttänyt tryffelimajoneesia mitä erilaisimpien ruokien kanssa. Se toimii kastikkeena kalapuikoille ja keitetyille perunoille sekä antaa pöytämausteena loppusilauksen provencelaiselle munakkaalle. Suomalaiselle ruisleivälle nokare tryffelimajoneesia tuo myöskin uutta ulottuvuutta.