Penne-pasta 500 g

7,90

Yksi suosituimmista pastalajeista on monikäyttöinen penne, joka sopii erityisesti käytettäväksi sellaisten kastikkeiden kanssa, jotka eivät jää kiinni pastaan. Morellin artesaani-penne-pasta on valmistettu toscanalaisesta durum-vehnästä ja valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa.

Lisätiedot

Paino 1000 g
EAN KOODI: 8009167022355
KOKO LAATIKKO: 12

Sisältö: Durumvehnäjauho, vesi, vehnänalkio (3,5%)
Innehål: durumvete, vatten, vetegroddar (3,5%)
Allergiat: durumvehnä

Energia: 1526kJ / 360kcal
Rasva: 1,8g
josta tyydyttynyttä: 1g
Hiilihydratit: 70g
josta sokeri: 5,7g
Proteiini: 15g
Suola: 0.02g
Kuitu: 3,3g

tuotetunnus (SKU) 2122 Osastot: ,
Valmistaja:

Kuvaus

Antico Pastificio Morelli on perinteisen pastanvalmistuksen oppeja kunnioittava toscanalainen pastavalmistaja, joka aloitti jo vuonna 1860. Tehdas on tunnettu ensiluokkaisista pastoistaan, joissa käytettään hyväksi vehnänjyvän alkio.
Vehnänalkio on jyvän osa, jossa on säilyneenä vehnän parhaat vitamiinit sekä kasviproteiinit. Morellin käsityöperinteisiin nojaava jauhojen jauhamistapa säilöö monista muista valmistajista poiketen vehnänalkion, joka luo pastaan myös sen ainutlaatuisen ja tunnistettavan maun.
Penne-pastaa keittäessä keitinvesi voi muuttua hieman vihertäväksi, mikä johtuu vehnänalkion liukenemisesta veteen. Pastan keittoaika on 8–9 minuuttia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio