Papillons-perhospasta on durumjauhoista valmistettu värikäs pastasekoitus. Eriväriset ”perhoset” saavat sävynsä pinaatista, punajuuresta, kurkumasta, peperoncino-chilistä sekä mustekalan musteesta. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa pastansa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana terveellistä vehnänalkiota. Keittoaika 8 minuuttia.
Papillons-perhospasta 500 g
7,50
Kuvaus
Antico Pastificio Morelli on perinteisen pastanvalmistuksen menetelmiä kunnioittava toscanalainen pastavalmistaja, joka perustettiin jo vuonna 1860. Sen Papillons-perhospasta on iloisen värinen ja viittä eri makua sisältävä aromaattinen pasta. Morelli on tunnettu ensiluokkaisista pastoistaan, joissa käytettään hyväksi myös vehnänjyvän alkio.
Vehnänalkio on jyvän osa, jossa on säilyneenä vehnän parhaat vitamiinit sekä kasviproteiinit. Morellin käsityöperinteisiin nojaava jauhojen jauhamistapa säilöö monista muista valmistajista poiketen vehnänalkion, joka luo pastaan myös sen ainutlaatuisen maun. Valmistuksessa pastataikina puristetaan muotoonsa hitaasti ja kuivataan 36 tunnin aikana matalassa lämpötilassa, 45 tai 50 asteessa. Tämä säilyttää parhaiten pastan aromit ja ravintoarvot.
Lisätiedot
Paino | 500 g (gramma) |
---|---|
Alkuperämaa | EAN KOODI: | 8009167222432 |
KPL LAATIKOSSA: | 12 |
Energia: 1560kJ / 362kcal Rasva: 1.5g josta tyydyttynyttä: 0.6 Hiilihydratit: 78g josta sokeri: 2g Proteiini: 12g Suola: <0.1g Kuitu: 1.3g
ritva satokanas (varmistettu kirjoittaja) –
hyvä tuote