Olives Arnaud’n vihreä tapenade on perinteiseen tapaan provencelaisista oliiveista valmistettu herkullinen tapenade. Kokeile sitä sellaisenaan suolaisissa suupaloissa tai erilaisten ruokien lisukkeena tai maustajana. Vihreässä tapenadessa ei ole mitään keinotekoista, ja kaikki maut tulevat puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista!
Olives Arnaud’n musta tapenade on perinteiseen provencelaiseen tapaan valmistettu korkealaatuinen tapenade mustista oliiveista. Tuotteessa on käytetty vain parhaita ja puhtaita raaka-aineita. Tilaa tästä herkullinen lisuke erilaisille ruoille tai maukas täyte erilaisille suolaisille suupaloille!
Tulisuuden ystäville sopivat täydellisesti la belle-iloisen chilillä ja sitruunalla maustetut sardiinit oliiviöljyyn säilöttyinä. Kahta eri chilipaprikaa ei ole käytetty liikaa nii, että ne peittäisivät makuja, vaan niitä on juuri sopivasti uusien aromien esiin tuomiseksi. Kokeile vaikka bruschetalla, lasagnessa tai pitsan päällä!
Ihastu kreolilaisen keittiön innoittaman reseptin mukaan valmistettuihin sardiineihin!
La belle-iloisen maustetut sardiinit oliiviöljyssä ovat saaneet inspiraation kreolilaisesta mausteisesta keittiöstä. Lämmin ja autenttinen makuyhdistelmä vain paranee ajan kanssa säilöttynä. Kokeile vaikka alkupaloissa, tabbouleh-salaatissa tai suolaisessa piiraassa!
Maitohillo eli ranskalaisittain confiture de lait tunnetaan myös espanjankieliseltä nimeltään ”dulce de leche”. Kyseessä on maidosta ja sokerista keitetty kinuski, jonka samettisuus ja karamellisuus hurmaa kaikki makeanystävät. Kokeile maitohilloa niin vohvelin kuin crêpin päällä, leivällä, jäätelön kanssa, kakun tai leivoksen täytteenä tai sellaisenaan dippailuun.
Parmesaanilla maustetussa tonnikalarilletessä kohtaavat ranskalainen perinteinen tonnikalanjalostus ja italialaisten ylpeys, parmesaanijuusto. Tämä makujen harmonia ei muuta kaipaa kuin hyvän paahdetun leivän alleen!
Le Paludier de Guéranden hieno, puhdistamaton harmaa merisuola, ”sel de Guérande” on valmistettu Guéranden kylästä kerätystä Atlantin karkeasta merisuolasta. Luonnollisesti harmaa ja lisäaineeton jauhettu merisuola täyttää paikallisille tuotteille myönnettävän IGP-sertifioinnin vaatimukset ja on ihanteellinen lisä kaikille ruoille. Se sopii loistavasti myös pöytäsuolaksi.
Välillä yksinkertainen on kaunista, kuten la belle-iloisen oliiviöljyyn säilötyt ja paseeratulla tomaatilla maustetut sardiinit. Mitään muuta ei tarvita, kun laadukkaiden ja puhtaiden raaka-aineiden maut pääsevät oikeuksiinsa. Kokeile vaikka pitsan tai bruschetan päällä, keitossa tai pastassa!
Un joli mariage entre les sardines et les olives !
La belle-iloisen sardiinit Nizzan oliiveilla on hienostunut oliivien ja sardiinien liitto. Sardiinit on säilötty neitsytoliiviöljyyn, ja lisäksi kalafileitä maustavat kokonaiset, herkulliset Nizzan oliivit. Nauti sellaisenaan tai käytä esimerkiksi salaatissa tai alkupaloissa.
Oliivit ovat kokonaisia, joten on olemassa kiven vaara.
Une recette de caractère !
La belle-iloisen sardiinit tapenadessa on täynnä Etelä-Ranskan mahtavia ja intensiivisiä makuja. Maut tulevat aidoista ja puhtaista raaka-aineista. Tapenadella maustettu säilöntäöljy on niin herkullinen, että se täytyy dippailla patongin palaan viimeistä pisaraa myöten!
Voimakkuus: 7/12
Aromit: suklainen, hedelmäinen, hapokas
Tämä korkealaatuinen perulainen jauhettu kahvi tulee Keski-Perusta, jossa kahvipensaat kasvavat kuumassa ja kosteassa ilmastossa viheriöivän kasvillisuuden ympäröivänä. Mitä ideaalein kasvuympäristö tekeekin tästä kahvista erittäin korkealaatuisen pure origine- eli single origin -kahvilaadun. Kahvipavut ovat 100 % arabicaa. Tässä keskitäyteläisessä ja intensiivisessä kahvissa on häivähdys niin suklaata, hedelmäisyyttä kuin hapokkuutta.
Ankanrasvalla saat valmistettua parhaat paistetut perunat ikinä. Se on myös perinteinen ainesosa sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises” sekä ankankoipien, ”confit de canardin” valmistukseen.
Kuivattu herkkutatti on arvostettu raaka-aine myös ranskalaisessa keittiössä. La Maison Godardin kuivatuilla herkkutateilla valmistat herkulliset risotot, pastakastikkeet ja piiraat, vaikka sienionni ei olisikaan osunut kohdalle!
Kokonainen ankanmaksa on ranskalaisessa keittiössä arvostettu herkku. La Maison Godardin ankanmaksa on tuotettu valvotuissa ja eläinten hyvinvoinnin varmistavissa olosuhteissa. Tarjoile sellaisenaan viipaloituna paahdetun maalaisleivän päällä ja hyvän viinin kera!
Une huile entièrement Provençale!
Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin Provence AOP -oliiviöljy on palkittu Concours Général Agricole -kilpailun kultamitalilla. Tämä keskivahva ekstraneitsytoliiviöljy valmistetaan viiden lajikkeen sekoituksesta ja puristetaan heti keruun jälkeen tilan omalla puristamolla ja pullottamolla.
Öljystä voi maistaa vihreitä aromeja, kuten ruohoisuutta, vihreää tomaattia ja mantelisuutta. Tällä monisyisellä, tasapainoisella ja täyteläisellä öljyllä on pitkä suutuntuma, ja kevyt pippurisuus tekee öljystä keskivahvan. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi salaateille, kalalle ja lihalle sekä ruoanlaittoon.
La Maison Godardin rustiikkinen armanjakilla maustettu villisikapatee on herkullinen valinta syksyn ja talven juhliin ja illanistujaisiin. Armanjakki korostaa hienosti riistan makua ja luo pateeseen sen ominaisen, miellyttävän aromin. Pateessa ei käytetä lainkaan turhia lisä- ja säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.
DeliDelin punaviinietikka on valmistettu tarkkaan valikoiduista rypäleistä ja kypsytetty 12 kuukautta tammitynnyreissä. Kypsytyksen ansiosta punaviinietikka saa ominaisen pyöreän ja tammisen arominsa. Etikassa käytetyt rypäleet taas tuovat etikkaan aromien lisäksi sen syvän rubiininpunaisen värin. Punaviinietikkamme sopii hyvin niin salaatteihin kuin liharuokiin.
Joka keittiön perustarvikkeisiin kuuluu laadukas valkoviinietikka. DeliDelin valkoviinietikka valmistetaan valkoviinietikasta sekä chardonnay-rypäleiden rypälemehutiivisteestä, joka tuo etikkaan pehmeän, hedelmäisen ja hennosti puisen aromin. Se sopii erityisen hyvin kalaruoille sekä perinteiseen beurre blanc -kastikkeelle.
Maison ProSainin valmis ratatouille on helppo, maukas ja terveellinen keittiön ruokakaapin perustuote. Puhtaista luomuraaka-aineista valmistettu ratatouille maistuu sellaisenaan lämmitettynä monen ruoan lisukkeena. Voit käyttää sitä myös kastikepohjana esimerkiksi pizzalle, lasagnessa tai pastan kanssa!
Ranskalaisen La Maison Godardin kesätryffelicarpaccio on oliiviöljyyn säilöttyjä hienoja kesätryffelin viipaleita. Tarjoile sellaisenaan paahtoleivän kanssa tai esimerkiksi perinteisen carpaccion päällä!