Tuber Melanosporum on arvokkain talvitryffeli.
Tryffeliaika alkaa noin 1.12, joten tarkka saapumispäivä tiedetään vasta kun kausi on virallisesti alkanut. Tilaamme tryffelit niin, että sammme ne noin 16- 18.12.2024. Hinta-arvio on noin 2500€/kg. Tuotteen hinta on laskettu tällä kilohinnalla ja on noin 25 g. Pieni määrä tulee myös hallikauppaamme. Suosittelemme ennakkotilausta.
Koe raikkaita ja välimerellisiä makuja ilman ruotoja!
Sitruunalla maustetut sardiinit oliiviöljyssä ovat täysin ruodottomia täynnä raikkaita ja aitoja makuja. Hienovaraisen valmistustekniikan ansiosta kalat säilyvät kokonaisena valmistuksen ajan, jolloin ne säilyttävät pehmeytensä ja arominsa. Kokeile vaikka salaatissa, voileivällä tai suolaisessa piiraassa!
La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.
La Maison Alziarin vadelmaviinietikka on raikas ja hedelmäinen maustaja lihalle, maksalle ja siipikarjalle. Kokeile sitä myös yhdessä hasselpähkinä-, saksanpähkinä-, pistaasipähkinä- tai manteliöljyjen kanssa ja saat luotua tyrmäävän hyviä makuyhdistelmiä!
Cigarette-keksit ovat saaneet nimensä sikarimaisesta muodostaan. Ohut ja rapea herkkukeksi sopii erityisen hyvin nautittavaksi samppanjalasillisen kanssa, jäätelöannoksessa tai vaikka höyryävän kahvi- tai kaakaokupillisen seurana. Näiden perinteisesti, puhtaista raaka-aineista leivottujen keksien resepti on kulkenut samanlaisena sukupolvelta toiselle.
Lucien Georgelinin kahden kirsikan hillo sisältää niin makeampaa mustakirsikkaa kuin nimensä mukaisesti happamampaa hapankirsikkaa. Hillo saa makeutensa itse kirsikoiden lisäksi vain luonnollisesta hedelmäsokerista. Hillo täyttää vaativimpienkin herkkusuiden kriteerit puhtaalla koostumuksellaan ja aidon kirsikkaisella maullaan!
Kauniiseen vintage-purkkiin pakattu kuivattu Provencen laventeli sopii niin mausteeksi, teehen kuin vaikka vaatekaapin tuoksupussiin. Laventeli tunnetaan sen rauhoittavasta tuoksustaan, joka tuo monelle apua illalla rentoutumiseen ja nukahtamiseen. Laventelia voi käyttää myös omatekoisessa kosmetiikassa.
Kanaalin toisella puolella lemon curdina tunnettu suosittu sitruunatahna löytyy myös monen ranskalaisen jälkiruoan pohjana. DeliDelin lemon curd on ihanan samettista ja sitruunaista, puhtaista raaka-aineista käsityönä valmistettua. Nauti sellaisenaan tai kokeile leivonnaisissa, esimerkiksi taivaallisessa sitruuna-marenkipiiraassa!
Tryffeli Delux korin saaja saa kattavan elämyksen tryffelin makuihin. Tällä yhdellä maailman kalleimmasta mausteesta saa loihdittua uskomattomia aterioita lisäämällä vain hitunen maustetta jollain korin tuotteesta. Todellinen luksus lahja tryffeliä arvostavalle tai yllätys henkilölle, joka ei ole koskaan ennen tryffeliä maistanut.
Kahvia, keksiä, suklaalevitettä, hilloa… Kuka voi vastustaa tällaista koria? Sisällöltään tämän helpon korin voit antaa melkein kenelle vain ja tietenkin voit pyytää tämän korin myös gluteenittomana.
1582 – KORI – sinkki ovaali valkoiset koristeet 30x20x7cm
80481 – Keksilajitelma -Trinitaine 300g kartonkirasia
5193 – Luomu williams päärynähillo 320g FI-EKO-201
5198 – Suklaa-hasselpähkinälevite 280g
1209 – Marenki pussi 140g
5120 – Orvokkikaramelli 150g
2210 – Piedmonten paahdettu hasselpähkinä IGP 200g
5020 – Pure origine Peru kahvi -jauhettu 250g
5198 – Suklaa-hasselpähkinälevite 280g
*Mikäli joku tuote on loppunut varastosta, voimme vaihtaa sen toiseen vastaavaan.
Aprikoosihillon ystäville Lucien Georgelinin 100 % hedelmään sisältävä Roussilonin aprikooseista valmistettu hillo on täydellinen valinta. Hillo sisältää 60 % täyttä hedelmää, ja makeutuksessa on käytetty hedelmäsokeria. Tämän lisäksi aprikoosihilloon on lisätty ainoastaan luonnollista pektiiniä sakeuttamiseen sekä hieman sitruunamehua korostamaan aprikoosin omaa hedelmäistä makua.
Niin burgeri, pihvi kuin ranskanperunatkin nousevat aivan uudelle tasolle, kun tarjoilet ne tryffelimajoneesin kanssa. Tryffelituotteisiin erikoistuneen Maison Pébeyren tryffelimajoneesi sisältää aitoa kesätryffeliä, joka tuo majoneesiin herkullisen ja ylellisen aromin.
Karkea tryffelisuola on ylellinen sormisuola, jolla viimeistelet esimerkiksi liharuoat, pastat sekä omeletit. Tryffeleihin erikoistuneen ranskalaisen Maison Pébeyren maustettu suola sisältää aitoa kesätryffeliä, joka on yksi Euroopan arvostetuimmista tryffelilajikkeista. Kokeile ja ihastu!
Saat valkotryffelin herkullisen aromin helposti ruokaan kuin ruokaan Maison Pébeyren valkotryffelillä maustetulla oliiviöljyllä. Oliiviöljyn ja valkotryffelin pehmeät maut sekoittuvat harmonisesti yhteen ja jättävät samettisen jälkimaun. Kokeile öljyä maustamaan niin pastat, risotot kuin perunamuusin.
Très parfumé, délicat et savoureux!
Aito provencelainen laventelihunaja on erittäin aromaattinen ja arvostettu hunaja. Laventelihunaja saa kukkaisen ja herkän makunsa ja tuoksunsa laventelikukkia pölyttäviltä mehiläisiltä. Kokeile erilaisissa jälkiruoissa tai jopa porsaan ribsien glaseerauksessa!
DeliDelin manteli-crème on astetta herkullisempi ja ranskalaisempi mantelimassa. Tämä myös omenaa sisältävä mantelitahna on herkullinen täyte niin leivoksille, crêpeille kuin esimerkiksi tuulihatuille. Kokeile myös omenapiiraan täytteenä!
Ankan kivipiira eli lihasmaha on ranskalaisen keittiön yksi Suomessa vähemmän tunnetuista raaka-aineista. Kulinaristeille ankan kivipiira on kuitenkin varmasti tuttu tuote. Tarjoile jäähtyneet kivipiiran viipaleet esimerkiksi salaatin tai sarlandilaisittain valmistettujen perunoiden kanssa eli hanhenrasvassa paistettujen perunoiden kera!
La Maison Godardin Enchaud-nyhtöpossu on perinteisen reseptin mukaan valmistettua pitkään haudutettua porsaanfileettä. Liha on maustettu lisäksi valkosipulilla, suolalla ja pippurilla. Tämä nyhtöpossu on parhaimmillaan kylmänä ja helpoin leikata suoraan jääkaapista otettuna.
Voimakkuus: 12/12
Aromit: suklaa ja mausteet
Lobodis’n aromaattinen, täyteläinen ja intensiivinen Sumatra Mandheling -kahvi viljellään ainutlaatuisessa ympäristössä pohjoisessa Acehin maakunnassa Sumatran saarella Indonesiassa. Tämä pure origine- eli single origin -kahvi on valmistettu luomuviljellyistä arabica-pavuista. Hallitsevina aromeina tummapaahtoisessa kahvissa voi havaita tumman suklaan sekä täyteläiset mausteet. Tässä on kokeilemisen arvoinen, erityisen poikkeuksellinen kahvi!