Ota liha pois kylmästä ainakin puoli tuntia ennen valmistamista. Paista öljyisellä kuumalla pannulla lihan kaikkiin sivuihin pinta. Ripottele 1/2 tl tryffelisuoraa ja 1/2tl mustapippurirouhetta leivinpaperiarkin keskelle. Laita liha siihen ja ripottele loput pippurit ja 1/2 tl tryffelisuolaa lihan päälle ja sivuille. Paketoi liha paperiin niin, ettei neste pääse valumaan pois. Paista 1,5h 140 asteessa. Anna vetäytyä paketissa 1/2 h ja avaa sitten kulmaa niin, että saat valutettua ylimääräiset nesteet pois. Leikkaa siivuiksi asettele tarjolle vielä lämpimänä ja ripottele päälle loput tryffelisuolasta. Tarjoile esimerkiksi tomaatti-kurpitsa-pinaattipadan kanssa ( ks resepti resepti-sivuilta) tai tee herkkuvoileipiä sinapin, salaatin ja suolakurkun kanssa. Tämä paahtopaisti kannattaa nauttia lämpöisenä. Nautit tästä varmasti!
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen verkkosivustollamme. Jos jatkat tämän sivuston käyttöä, oletetaan, että olet tyytyväinen siihen.OkEiTietosuoja