Lakritsimarmeladimakeiset 50 g

3,90

Italialaisen Amarellin lakritsimarmeladimakeiset on valmistettu kuin tavalliset marmeladimakeiset, mutta hedelmien tai marjojen sijaan ne on maustettu lakritsiuutteella. Niillä on vastustamattoman pehmeä ja mehukas sisus, ja ulkopinta on päällystetty ohuesti sokerilla. Makeiset eivät sisällä lainkaan keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

tuotetunnus (SKU) 9992 Osasto:
Valmistaja:

Kuvaus

Amarelli on perinteinen italialainen lakritsinvalmistaja, joka aloitti toimintansa Calabriassa jo vuonna 1731. Amarellin lakritsituotteet valmistetaan edelleen perinteisiä valmistustapoja kunnioittaen, modernia teknologiaa kuitenkin hyödyntäen.

Encyclopædia Britannican mukaan maailman paras lakritsa valmistetaan Calabriassa. Lakritsijuuresta (Glycyrrhiza Glabra) uutettua nestettä on käytetty jo vuosisatojen ajan herkutteluun sekä lääkinnällisiin tarkoituksiin.

Poimimisen jälkeen lakritsijuuret käsitellään perinteisin menetelmin, jolloin juuresta tulee mustaa, tuoksuvaa ja kiiltävää lakritsia. Vaikka nykyisin teknologia valvoo juurien valintaa, nesteen uuttamista, sen keittämistä ja sakeutusta, viimeisen silauksen herkuille antaa perinteinen lakritsimestari, joka valvoo, että lakritsi on koostumukseltaan juuri oikeanlaista.

Aineosat:

Innehåll:

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 50 g (gramma)
Alkuperämaa

EAN KOODI: 8013299006969
KPL LAATIKOSSA: 24
amarelli lakritsimarmeladi 50g min

Lakritsimarmeladimakeiset 50 g

3,90