Maya Mountain -suklaalevy 73 %, luomu, Belize 60 g

8,50

 luomu tuote

Aromit: häivähdys hunajaa ja kukkaisuutta, jälkimaussa ananasta

Maya Mountain -suklaassa käytettävä kaakao on peräisin Belizestä, Maya-vuorten Karibianmeren puoleisilla rinteillä kasvavasta trooppisesta metsästä. Kyseessä ovat hyvin poikkeukselliset ja harvinaiset viljelmät, joiden kaakao on palkittu useasti.

Maya-vuorten viljelijöiden yhteisö on tehnyt pioneerityötä vastuullisesti kasvatetun huippulaadukkaan kaakaon eteen. Yhteisöön kuuluu 350 perhettä, jotka kuuluvat alkuperäiskansoihin.

Maya-vuorten kaakao kuuluu maailman 20 parhaan kaakaolaadun joukkoon, ja Barre Clandestinen Maya Mountain -suklaa palkittiin vuonna 2023 pronssilla European Chocolate Awards -kilpailussa.

Tässä käsin tehdyssä suklaassa on käytettä vain kahta ainesosaa: kaakota ja ruokosokeria. Suklaaseen ei ole lisätty kaakaovoita tai lektiiniä.

tuotetunnus (SKU) 9967 Osastot: ,
Valmistaja:

Kuvaus

Barre Clandestine on vuonna 2022 perustettu suklaatalo, joka valitsee kaakaopapunsa aina maun perusteella. Suklaamestareiden tavoitteena on tuoda kaakaon monitahoiset aromit esiin suklaissaan, jotka valmistetaan tarkkaan laadittujen reseptien mukaan.

Kaakaolla ei ole ainoastaan yhtä makua, vaan kaakaon aromit vaihtelevat eri olosuhteiden mukaan kuten rypäleet viineissäkin. Barre Clandestine pyrkii saamaan esiin epätavallisiakin aromeja ja makupareja reseptiikallaan ja yhdistämällä kaakaota eri raaka-aineisiin, kuten hedelmiin ja pähkinöihin.

Kaikki suklaissa käytetty kaakao on luomuviljeltyä ja vastuullisesti tuotettua. Barre Clandestine maksaa ostamastaan kaakaosta kuusi kertaa enemmän markkinahintatasoon verrattuna.

Tilaa useampi eri alkuperän suklaalevy ja pidä suklaatasting!

Aineosat:

Innehåll:

Mahdolliset allergeenit:

Ravintosisältö:
Energia:
Rasva: josta tyydyttynyttä: Hiilihydratit: josta sokeri: Proteiini: Suola: Kuitu:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisätiedot

Paino 60 g (gramma)
Alkuperämaa

Ruokavalio

luomu

EAN KOODI: 3760372540036
clandestine kasintehty luomu suklaalevy 73 maya mountain belize 60g min

Maya Mountain -suklaalevy 73 %, luomu, Belize 60 g

8,50